Consilierii județeni nu prea știu ce vorbesc atunci când e vorba de bugetul de la Troleibuzul

2

Ni s-a părut total ciudat atunci când am observat că în Consiliul Județean, 10 din cei 11  consilieri județeni care sunt în AGA la Troleibuzul au votat pentru diminuarea bugetului pe care chiar ei l-au creat și votat la AGA la Troleibuzul.
Pentru a ne lămuri de unde s-au făcut reducerile și dacă acestea pot fi compensate din alte venituri, cum încercau sa inducă ideea unii consilieri județeni, am cerut o părere avizată Domnului Chirila Adriean, unul dintre directorii de la SC Troleibuzul SA. Din păcate acesta a confirmat ce observasem și noi ….unii consilieri județeni nu știu ce vorbesc.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. maria spune

  Daca arunci o privire prin curtea
  Apa serv toti sunt veri cumetri si alte neamuri plus ca mai platesc pe ici pe colo pentru putina publicitate favorabila.
  Dar nu dureaza totul o vesnicie.ar trebui acesti baieti sasi puna intrebarea
  Pe noi cind ne ia mascati…
  Va spuneu….in curand
  Anul asta

 2. Privitor spune

  Nu-i grav, o sti probabil ce-i pe la APA SERV care apa – canal o taxeaza cu peste 8 lei pe mc si isi doreste sa o mai creasca nitel pana la vreo 10-11 lei pe mc (in conditiile in care la Bucuresti mc este de 5.6 lei mc si urmeaza sa mai scada). Doar niste politruci buimaci, atat au facut-o pe prostul, ca nu mai conving ca nu-s.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate