Conferință de presă PMP, 19.08.2016

Pe 19 august, a avut loc o conferință de presă susținută de preşedintele Partidului Mişcarea Populară Neamț şi vicepreşedintele Consiliului Județean Neamț, domnul Dulamă Laurențiu – Amedeo, alături de preşedintele PMP Piatra-Neamț şi viceprimarul Municipiului Piatra-Neamț, dl. Gavrilescu Bogdan şi consilierul județean dna.Todirițe Andreea. S-a discutat despre fuziunea prin absorbție a celor două formațiuni politice, PMP şi UNPR Neamț, despre proiectele legislative ale partidului privind stimularea construcției de creşe şi grădinițe, semnarea protocoalelor de colaborare cu Confederația Operatorilor şi Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) şi, de asemenea, înscrierea membrilor PMP în cursa alegerilor parlamentare, până pe 15 septembrie a.c.

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
 1. FLORIN spune

  De ce e cineva dezamagit?

  Populatia INDOLENTA SI ANALFABETA a votat aceeasi administratie care a distrus viitorul orasului prin hotii colosale.

  Au votat hotia dupa chipul si asemanarea lor.

  Au ce au votat.

  Adica,incompetenti,amatori si oameni pusi pe capatuiala prin sifonarea bugetului local urmind schema clasica perfectionata de mentorul celor de mai sus..Pinalti.

  Orasul se indreapta incet si sigur spre faliment…pina atunci o sa se fure ce mai e de furat.

  Cind nu o sa mai fie de furat de la buget,o sa se imprumute bani din nou de la banci tot dupa schema clasica a lui Pinalti si o sa se fure 80% cu lucrari in bataie de joc si licitatii trucate.

  Aceste lucruri s-au intimplat in Piatra Neamt.O sa se intimple din nou.

  Nu are cine sa-i opreasca.

  DNA=IPJ=Parchet=SRI sunt controlate de crima organizata…de altfel,ele sunt crima organizata ..ca sa nu o mai aburim.

 2. domnu' dan spune

  Unele judete au politicieni, saracia noastra de judet cu „politicieni” bogati are doar multe, multe gaini. Printre care se numara si impanatii de mai sus.

 3. maria spune

  Pt primarie vam dat votul
  Dar în schimb am primit o mare dezamâgire.
  Asa câ….hai pa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate