CONFERINȚA JUDEȚEANĂ A MANAGERILOR EDUCAȚIONALI DIN JUDEȚUL NEAMŢ

1

ASOCIAȚIA MANAGERILOR EDUCAȚIONALI DIN JUDEȚUL NEAMȚ implementează proiectul „CONFERINȚA JUDEȚEANĂ A MANAGERILOR EDUCAȚIONALI DIN JUDEȚUL NEAMŢ”, proiect finanţat din fonduri publice, alocate  pentru activităţi nonprofit de interes general, acordate de CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ, pe domeniul Cultură şi învăţământ.

Proiectul este implementat de Asociația Managerilor Educaționali din județul Neamţ în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, în perioada august-octombrie 2019 şi beneficiază de o finanţare totală de 50.000 lei, din care 90% reprezintă sumă asigurată de Consiliul Judeţean Neamţ şi o cofinanţare de 10 %, respectiv 5000 lei, asigurată de AMENT.

Proiectul inițiat de AMENT are scopul de a dezvolta competențele profesionale ale directorilor și directorilor adjuncți și este dedicat formării continue a acestora. Conferința județeană dedicată managerilor educaționali cu titlul ”Directorul de școală – roluri și competențe în educația secolului XXI” se va desfășura în zilele de 4 și 5 octombrie 2019. În cele două zile vor fi organizate două sesiuni de formare cu participare din partea mediului universitar, specializarea Management/Ledership, o sesiune aniversară cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, impreună cu partenerii educaționali, și o activitate de valorizare a managementului, cu impact pozitiv, prin organizarea premierii  ”TOP 10 proiecte educaționale” (Competiție de proiecte la care pot să se înscrie directorii din județul Neamț, în luna septembrie, cele 10 proiecte premiate vor fi editate și tipărite într-o broșură, multiplicată în 200 de exemplare).

Impactul proiectului se regăsește în consecinţele pozitive generate la nivelul grupurilor ţintă: directori/directori adjuncți, parteneri de proiect, elevi, şcoli și comunitatea locală; acestea generează schimbări specifice prin dezvoltarea capacităţii instituţionale și crearea unui cadru optim pentru dezbaterea celor mai acute probleme cu care se confruntă sistemul educațional, având drept scop îmbunătățirea calității educației în județul Neamț, pe principiul promovat de AMENT ”Elevi motivați, profesori competenți, manageri vizionari”.

Președinte AMENT, PROF. Elena LAIU

PROIECT REALIZAT CU SPRIJINUL FINANCIAR AL CONSILIULUI JUDEŢEAN NEAMŢ

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Vasi spune

    Sa ii aveti invitati pe toti directorii scolilor din mediul rural.Mai ales pe cei care sunt pe aceste posturi in urma unor examene luate cu nota 5 sau chiar cu mai putin. Pe cei care au posibilitatea de a aseza in posturi, cadre didactice neamuri, cunostinte .E.t.c, e.t.c

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate