Conferință de presă PSD Neamț. Cele mai noi decizii luate în cadrul echipei social-democrate

0

Organizația Județeană PSD Neamț a organizat joi, 16 martie, o conferința de presă la sediul PSD situat în Piatra-Neamț.

Conferința de presă a fost susținută de către președintele interimar PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa, împreună cu membri din echipa de conducere a organizației județene. Tema centrală a fost privitoare la cele mai noi decizii luate în cadrul echipei social-democrate din județul Neamț.

La conferința de presă au participat parlamentari PSD, administratorul public al județului Neamț, șeful IȘJ Neamț, Florentina Moise, prefectul de Neamț, Adrian Niță, șefi de Colegii, președinți de organizații județene, secretarul de stat Bogdan Dumea, primarul de Bârgăuani – președintele Asociației Comunelor din Neamț.

„Motivul pentru care v-am invitat este o analiză a ceea ce urmează a se face în Neamț atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere al alegerii viitorului președinte și vicepreședinte CJ Neamț. Aș vrea să încep cu un subiect destul de delicat. Fostul președinte al organizației PSD Neamț și al CJ Neamț, Ionel Arsene, a fost un camarad adevărat. A condus organizația de la Neamț timp de cel puțin 10 ani, perioadă în care nu a pierdut niciodată alegerile. A fost apreciat la nivel local și național pentru realizări. Nu voi comenta acea decizie a Curții de Apel Brașov, respectăm decizia justiției.

Eu, în calitate de președinte interimar, voi face tot posibilul să țin unită organizația de la Neamț. Nimeni nu își dorește să fie în situația dată, și mă refer la familie, în special la părinții săi. Este normal să ne gândim la viitor și să construim. În cel mai scurt timp vom avea o conducere aleasă prin vot.”, a declarat președintele interimar al PSD Neamț, Daniel Harpa.

Daniel Harpa s-a întâlnit astăzi cu primarii PSD, dar și cu cei 9 consilieri județeneni PSD pentru a pregăti ședința care va avea loc mâine la CJ Neamț în care se vor alege președintele interimar și un consilier cu atribuții de vicepreședinte. Ionel Arsene a fost demis astăzi, 16 martie, prin ordin de prefect, din funcția de președinte al CJ Neamț.

Zilele trecute, președintele interimar PSD Neamț Daniel Harpa a avut o întâlnire la nivelul conducerii naționale a PSD cu Marcel Ciolacu și cu secretarul Paul Stănescu pentru a prezenta problemele și proiectele organizației din județul nostru. Un subiect important este cel al alegerilor din PSD Neamț și formarea unei alianțe la nivel de CJ Neamț pentru a da stabilitate și a continua proiectele în derulare. Alegerile în PSD Neamț vor avea loc în aproximativ 3 săptămâni, iar Daniel Harpa va candida cu siguranță.

În privința ședinței de mâine, 17 martie, din Consiliul Județean Neamț, Daniel Harpa a precizat că s-a conturat deja o majoritate solidă alături de PSD, care exclude, însă, PNL. Această majoritate ar urma să susțină viitorul președinte interimar al CJ Neamț, al cărui nume nu a fost dat publicității și va fi aflat mâine. În ceea ce privește viitorul vicepreședinte, acesta va proveni din rândul celor 9 consilieri județeni PSD, a spus Daniel Harpa.

Potrivit președintelui interimar al PSD Neamț, cei 40 de primari PSD stau bine în sondaje față de alte partide, în ciuda situației actuale a organizației.

„Vom avea rezultate mult mai bune dacă rămânem uniți. În 2024 vom avea președinte de CJ Neamț, parlamentari pentru a forma o echipă bună și un număr mai mare de primari în Neamț.”, a mai spus Daniel Harpa.

Daniel Harpa nu a exclus o viitoare candidatură în 2024 la funcția de președinte al CJ Neamț, acesta având la activ 3 mandate de primar de Târgu Neamț și o experiență vastă în ceea ce privește administrația locală. „Romanul și Piatra-Neamț vor fi câștigate de PSD.”, a concluzionat, optimist, Daniel Harpa.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate