Conferință de presă etno la PNL

1

Băieții de la PNL care spun că ne conduc spre culmile civilizației și ne trec prin pandemie au avut azi o conferință de presă mai etno, cum le fac ei de obicei.

Ca să evităm disconfortul creat de acest mod de organizare marca PNL, am vizionat online la un coleg (puteți vedea clipul mai jos) prima conferință de presă cu vornicel. O chestie amuzantă, deschisă de un fost candidat PPDD care a anunțat că întârzie liberalii și apoi i-a prezentat intrând în scenă. Nici nu poți să te superi când vezi așa ceva la PNL pentru că, după cum spuneam, acesta e nivelul, așa permit ei în casa lor, prin urmare e treaba lor.

Conferința liberalilor s-a axat pe eforturi concentrate de a ofensa inteligența privitorilor anunțând că se vor face alegeri interne iar acestea nu vor fi pentru un anumit personaj, de parcă nu am ști cu toții că viitorul președinte al PNL Neamț va fi Laurențiu Leoreanu. Tot în aceeași notă de „fofârlică” liberală ne-au mai vorbit cei prezenți de echipa PNL care este mai unită ca niciodată, de parcă noi am fi complet retardați și nu am vedea cum Cozmanciuc a fost scos din joc cu tot cu Mara, Hopșa și alții din echipa lui.

Mai departe a bătut câmpii domnul Țapu, dar nici asta nu e ceva ieșit din comun la PNL. După acesta, a venit rândul domnului Carabelea să ne ia de fazani pe toți și să să ne spună că l-a propus pe Obreja șef la PNL Piatra-Neamț pentru că Obreja este un om cu experiență bla…bla…bla… de parcă noi nu am ști că cel care e pus interimar nu are voie să candideze la alegerile interne și de asta l-au pus pe Obreja – să stea ca mama iedului.

De departe momentul în care ni s-a făcut milă de nivelul la care sunt liberalii a fost acela când primarul Carabelea, fix ca un copiluț de clasa a treia, ne-a arătat că și-a făcut temele și a construit o propoziție folosind cuvintele date: ”un prieten de-ai mei”. Așa a vrut el să ne arate că e băiat deștept și știe să folosească corect cuvintele iar noi am aplaudat online. Cum spuneam. Acesta este nivelul.

Să nu credeți că a vorbit cineva de la PNL despre ce fac ei concret pentru a nu mai muri oamenii pe capete în spitalele din Neamț, sau despre faptul că nu mai sunt locuri la ATI în spitalul județean făcut spital suport COVID tot de ei. Să nu credeți că au venit cu vreo idee de a reduce cu 1% impozitele pentru cei din HORECA sau cei care sunt în faliment din cauza restricțiilor. Să nu credeți că au schițat ceva care să vă facă să sperați că de mâine vă va fi mai bine cu 1%. Nu. Au zis de ale lor, au dat puțină „****” la PSD și cam atât.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. VLAD spune

    Bine mai spunea Petre Tutea ,, Cand vezi cirezile de imbecili, devine suportabila insingurarea ”
    Tot asa de bine spunea si Sigmund Freud ,, Primul simptom al prostiei este lipsa totala a rusinii.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate