Conferință de presă Colegiul Național Petru Rareș Piatra Neamț

0

În cadrul conferinței de presă organizată în data de 14 martie la Colegiul Național Petru Rareș din Piatra Neamț au fost prezentați noii protagoniști ai trupei „Catalogul cu teatru” care, din toamna anului trecut și-a reînceput activitatea sub îndrumarea domnului Radu Bogdan Ghelu din Bacău.

Tot pe parcursul aceleiași conferințe a avut loc, într-un mod mai nonconformist, și lansarea cărții semnată de actorul, regizorul, dramaturgul si profesorul de teatru Ion Ghelu Destelnica, tatăl actorului Radu Bogdan Ghelu. „Păcăliada” este o carte de dramaturgie, scrisă în versuri și structurată în 4 piese de teatru „în care eroul nostru național, Păcală, încercă să învingă răul prin inteligență, umor și fără ură, doar prin iubire și dragoste”.

Dăruită în mod gratuit tuturor celor prezenți, cartea constituie un omagiu adus de domnul Radu Bogdan Ghelu tatălui său și încercarea lui de face cunoscută personalitatea și opera acestuia.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate