Condițiile minime de igienă, o problemă pentru unii comercianți din Parcul Central

2

Secretarul Municipiului Piatra-Neamț, Florin Fecic, atrage atenția într-o postare pe pagina lui de facebook asupra produselor neambalate care sunt vândute la căsuțele din Parcul Central.
Acesta se declară dezamăgit de modalitatea în care unii comercianți știu să respecte condițiile minime de igienă.

Dragi pietreni, vă rog să NU MAI CUMPĂRAȚI produse neambalate ale comercianților de la căsuțele din Parcul Central. Întâmplător, ieri seara, într-o plimbare, am fost martorul procesului de spălare a aparatelor de fabricat vată de zahăr. Fără apă curentă, fără pic de detergenți și într-un cadru perfect adecvat unor standarde de comerț modern si sigur pentru consumator: pe o bancă LÂNGĂ COȘUL DE GUNOI. Consider că acest tip de comerț primitiv este rușinos pentru un oraș care se vrea modern, turistic, european, dar, mai ales, este un atentat la siguranța sănătății noastre și a copiilor noștri. Solicit public instituțiilor abilitate, în special DSP-ului, măsuri concrete pentru respectarea unor condiţii minime de igienă.
În final, nu pot să nu remarc distanța astronomică dintre destinația stabilită de Consiliul Local pentru aceste căsuțe – organizarea de târguri și manifestări pentru promovarea imaginii orașului și … vata de zahăr sau porumbul fiert”, a declarat indignat Florin Fecic.

Această nepăsare și indolență a comercianților ridică multe semne de întrebare, însă rămâne de văzut ce măsuri vor lua autoritățile abilitate.

2 Comentarii
  1. hitler spune

    Ar fi mai bine sa dispara acei comercianti de acolo.

  2. xx spune

    Cine si de ce le-a dat autorizatie de functionare,si de ce nu la este anulata ce face DSP?.Cum de functioneaza in centrul orasului circiumi fara nici o toaleta deschisa in jur? Au dat spaga mare si nimeni nu se gindeste sa o returneze.Este de domeniul fantasticului ca secretarul primariei sa apeleze la populatie pentru boicot,ar trebui sa luam niste pari si sa-i fugarim noi de acolo? Autoritatile locale si centrale platite din banii nostri sint depasite de situatie? Duceti-va acasa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate