Concursul national de interpretare muzicală pentru elevi, Trofeul Toamnei

0

Fundatia Culturală „Aurora Ouatu“ si Liceul Particular Nr. 1 Piatra Neamt organizează, sambătă 17 noiembrie 2012, începand cu ora 11, a-VIII-a editie a Concursului National de Interpretare muzicală pentru elevi: Trofeul Toamnei.
Evenimentul îşi propune promovarea şi stimularea sensibilităţii artistice, a spiritului de competiţie şi autodepăşire, descoperirea talentelor interpretative, a valorilor muzicale din rândul copiilor!
Concursul se desfăşoară la secţiunea interpretare, cu o piesă, fiind structurat pe 3 grupe, în funcţie de categoria de vârstă a concurenţilor:
– 7 – 9 ani;
– 10 – 14 ani;
– 15 – 18 ani.
Se acordă la fiecare categorie de vârsta premiul I, II, III şi menţiune.
Interpretul care va obţine nota maximă, indiferent de categoria de vârstă, va obţine trofeul concursului ,,Trofeul Toamnei”.
Presedintele de onoare al juriului, doamna Draga Olteanu-Matei va acorda traditionalul premiu care îi poartă numele pentru concurentul cu aptitudini artistice deosebite (calităti vocale, actoricesti, dictie, tinută vestimentară, prezentă scenică). Concursul este înscris în calendarul activitătilor extrascolare ale Ministerului Educatiei si a castigat popularitate prin promovarea unor copii talentati, cu aptitudini deosebite pentru interpretarea muzicală.

Va prezentam cateva clipuri cu participantii de la editiile anterioare ale concursuluiaplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate