Concursului cu tematica de protectie civila „Cu viata mea apar viata”

0

Astazi,09 iunie a.c., se organizeaza etapa pe regiune de dezvoltare a Concursului cu tematica de protectie civila „Cu viata mea apar viata”. Concursul se organizeaza incepand cu ora 12.00 pe stadionul Ceahlaul din municipiul Piatra Neamt. La etapa pe regiune de dezvoltare, gazduita anul acesta de judetul nostru, participa echipele reprezentative al judetelor Vaslui, Bacau si Neamt.


Extrase din regulamentul concursului:

Art. 9 (2) Etapa pe regiune de dezvoltare este organizată de inspectoratul şcolar judeţean/al municipiului Bucureşti, cu sprijinul inspectoratului pentru situaţii de urgenţă judeţean/al municipiului Bucureşti şi al Agenţiei de Dezvoltare Regională şi este coordonată, în parteneriat, de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Autoritatea Naţională pentru Tineret, prin structurile funcţionale ale acestora cu responsabilităţi în domeniu.

Art. 9 (4) Etapa pe regiune de dezvoltare constă în susţinerea unei probe teoretice şi a unor probe practice, echipele clasate pe locul I fiind desemnate echipe reprezentative ale regiunii de dezvoltare.

http://www.ijsunt.ro/ip.php

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate