Concursul de Matematică Mathesis, prima ediție

1

CM

Sâmbătă, 18 februarie, debutează prima ediție a Concursului de Matematică Mathesis, dedicat elevilor din clasele IV – XII, din Centrul Județean de Excelență Neamț sau din școlile și liceele din județul Neamț (cel mult 2 elevi/clasă).  Competiția este organizată de Centrul Județean de Excelență Neamț, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Colegiul Național „Petru Rareș“ din Piatra-Neamț, Colegiul Național „Roman Vodă“ din Roman și Liceul Tehnologic „Vasile Conta“ din Târgu Neamț.

Data limită pentru înscrieri la Concursul Județean de Matematică Mathesis este 15 februarie.

Scopul acestui concurs este de a stimula pasiunea elevilor pentru matematică și de a promova tinerii capabili de înaltă performanță din Centrul Județean de Excelență Neamț și din județul Neamț.

De asemenea, obiectivele concursului constau în încurajarea elevilor să-și dezvolte nivelul de pregătire la matematică, să se autoaprecieze corect și să participe la cursurile organizate în cadrul Centrului Județean de Excelență Neamț, precum și identificarea elevilor și profesorilor care au deschidere către obținerea de performanțe în matematică și atragerea acestora în activitățile Centrului Județean de Excelență Neamț.

Participarea este individuală, înscrierea efectuându-se on-line prin completarea unui formular care va fi transmis de către fiecare școală/liceu la Centrul Județean de Excelență Neamț, pe adresa [email protected].  La liceu concursul se adresează elevilor claselor cu profil teoretic (specializarea matematică- informatică sau științele naturii) și cu profil tehnologic (specializarea servicii sau tehnic).

Mai multe detalii despre acest concurs aici

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. cosmin gafincu spune

    de mici invatam copii sa inteleaga in ce tara traiesc.
    pe data de 14.02.2017 aflam despre un concurs care are data limita de inscriere 15.02.2017 .
    super !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate