CONCURS ȘI EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE „Cadre de toamna din Neamț”

0

În perioada 23 octombrie – 6 noiembrie 2015 au loc înscrierile la concursul și expoziția de fotografie cu tema „Cadre de toamna din Neamț ” organizat de Clubul Rotaract Piatra Neamț.
Participanții vor avea dreptul de a înscrie în concurs cel mult 3 fotografii ce trebuie să respecte regulile impuse, acestea oferindu-le o șansă la marele premiu în valoare de 100 Euro + o apariție într-o emisiune TV. Fotografiile înscrise vor fi postate pe pagina de facebook a clubului Rotaract PiatraNeamt, unde concurenții vor aduna like-uri de la public, acestea reprezentând procent din punctajul final al jurizării. Nu sunt acceptate fotografiile înscrise în ediția anterioară.
În parteneriat cu Galeria Era în data de 20 noiembrie 2015, ora 18:00, la Central Plaza Hotel Piatra Neamț, va avea loc cea mai frumoasă expoziție fotografică din Piatra-Neamț, unde vor fi expuse  fotografiile concurenților și premiate cele mai bune dintre acestea. Cei care nu reușesc să ajungă la eveniment, vor avea ocazia să admire expoziția până pe data de 27 noiembrie în cadrul galeriei.
Membrii juriului vor fi: Ciprian Istrate – pictor și administrator galerie, invitatii speciali Șerban Bogdan și Ciprian Babor – fotografi specializati în fotografia de peisaj, Andrei Ceobanu – videograf și manager de proiect.
Fotografiile câștigătoare, locul 1, locul 2 și locul 3, cu acordul deținătorilor, vor fi licitate la „Balul de Caritate” ce urmează a fi organizat de către Clubul Rotaract Piatra Neamț, având drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă.

Vă invităm cu mare drag.

Eduard Fechet
Presedinte 20152016
Rotaract Club Piatra Neamt

Afis_Expozitie_de_Fotografie_Editia_2_01f

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate