„Concurs” cu patru participanți iresponsabili: COD ROȘU de pericole publice

0

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier în localitatea Agapia, au depistat în trafic un bărbat, de 33 de ani, din Agapia, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată, în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe strada Mihai Viteazul, din Târgu-Neamț, un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

În noaptea de 14 spre 15 iunie a.c., în jurul orei 00:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat în trafic, pe strada Petru Movilă, din municipiul Piatra-Neamț, un bărbat, de 37 de ani, din Pângărați.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz, în timp ce desfășurau serviciul de patrulare, pe DN12 C, în localitatea Neagra, au depistat un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din Dămuc.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,49mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate