ANUNȚ IMPORTANT din partea SC TROLEIBUZUL S.A.: Se modifică mersul autobuzelor

1

Odată cu sosirea vacanței de vară, autoritățile locale anunță modificări semnificative în mersul autobuzelor, în scopul de a se adapta la cerințele și nevoile călătorilor.

Vă prezentăm, în cele ce urmează, noul program al firmei SC Troleibuzul S.A.:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Costi Muraru spune

    Către conducerea SC Troleibuzul: se poate ca pe orice traseu care are punct de plecare sau terminus Borzogheanu să fie introduse autobuze cu o capacitate mai redusă? De ce prezint această cerere? Locul de staționare la Borzogheanu este foarte mic, dacă sunt în același timp în stație 3 autobuze mari circulația rutieră se desfășoară cu dificulate existând riscul de loviri sau acroșări între autovehicule. Numărul de călători spre și dinspre Borzogheanu este foarte mic. Am văzut duminică 04.06.2023 un microbuz cu pasageri pe relația Mănăstirea Bistrița extrem de aglomerat, podeaua mai avea 10 cm și atingea asfaltul, iar autobuz spre Borzogheanu cu 3 călători și foarte mare. Era bine să fie invers!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate