Comunicat de presă referitor la participarea secretarului de stat Lidia Barac la Congresul Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România

0

Secretarul de Stat din Ministerul Justiţiei, Lidia Barac, a  participat sâmbătă, 28 mai 2011, la Congresul Uniunii Naţionale a  Practicienilor din România (U.N.P.I.R).


În cadrul discursului său, oficialul Ministerului Justiţiei a reafirmat deschiderea de colaborare instituţională pentru ca profesiile conexe actului de justiţie să poată contribui, în mod efectiv şi substanţial, la dezvoltarea unui sistem de justiţie eficient, corect, accesibil justiţiabilului. De asemenea, în contextul efortului prioritar al Ministerului Justiţiei şi al întregului sistem judiciar de pregătire a implementării noilor Coduri, secretarul de stat Lidia Barac a încurajat membrii Uniunii să includă pe agenda profesională personală pregătirea pentru aplicarea noilor reglementări şi a solicitat sprijinul conducerii Uniunii în promovarea şi susţinerea acţiunilor viitoare ale Ministerului Justiţiei în această direcţie.


Programe viitoare de reformă cu incidenţă asupra activităţii practicienilor în insolvenţă, aflate pe agenda pe termen scurt a Ministerului Justiţiei – Codul insolvenţei, Codul guvernării corporatiste a întreprinderilor de stat – au constituit de asemenea, subiecte abordate de secretarul de stat.

La rândul său, preşedintele U.N.P.I.R. a exprimat întreaga deschidere de colaborare cu Ministerul Justiţiei atât în acţiunile sale de pregătire a aplicării noilor Coduri, cât şi, pe linia dialogului constructiv deja existent, în cadrul programelor de îmbunătăţire a legislaţiei insolvenţei.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate