Comunicat de presă PNL

0

antet-PNLAstăzi, când clasa politică din România se confruntă cu o criză serioasă de încredere, președintele Klaus Iohannis – personalitatea publică ce are cea mai mare credibilitate și garantul independenței politice, a făcut o alegere foarte bună și am mari speranțe în premierul desemnat, domnul Dacian Cioloș.

În opinia mea, guvernul de experți pe care domnul Cioloș îl va prezenta în câteva zile, va trebui să aibă un program clar de reforme și aș insista pe patru priorități esențiale:

  1. Asigurarea macrostabilității financiare a țării;
  2. Asigurarea unei creșteri economice sustenabile bazată pe investiții și crearea de locuri de muncă;
  3. Depolitizarea instituțiilor statului și eficientizarea administrației;
  4. Organizarea de alegeri libere, democratice, corecte și la termen.

Insist asupra depolitizării administrației publice, deoarece există riscul ca PSD să exercite, de facto, în continuare guvernarea, prin structurile politizate din teritoriu, cu unicul scop de a discredita acțiunile de reformă ale noului Guvern.

Parlamentarii Partidului Național Liberal l-au asigurat atât pe președintele Klaus Iohannis cât și pe premierul desemnat Dacian Cioloș că îi suntem alături și ne vom lupta ca soluțiile propuse să aibă succes.

Proiectele Președintelui și ale PNL au același resort: binele României.

Senator PNL

Eugen Țapu-Nazare

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate