Comunicat de presă ALDE Neamț

Sigla ALDEVineri 4 septembrie 2015 a avut loc prima şedinţă a noului Birou Executiv ALDE Neamţ rezultat prin fuziunea PLR cu Partidul Conservator. Biroul este constituit din 23 de membri, 12 din partea fostului PC, respectiv 11 din partea fostului PLR.

Noul partid de doctrina liberală are la conducere doi copreşedinţi: Alexandru Mihai, Ion Asaftei.

Vineri au fost luate primele decizii extrem de importante în perspectiva anului electoral 2016. Câteva dintre acestea ar fi:

  • Stabilirea, până la sfârşitul lunii octombrie, a listelor de candidaţi ALDE la primării, consilii locale şi Consiliul Judeţean
  • Constituirea organizatiilor comune la municipii, oraşe şi comune. Comisia de fuziune ALDE, constituită la nivel judeţean, va avea joi, 10 septembrie, o primă întâlnire cu ocazia căreia se vor stabili birourile municipale şi orăşeneşti, imediat urmând a fi stabilit un calendar de întâlniri pentru stabilirea birourilor comunale din cele 78 de comune ale judeţului Neamţ.
  • S-a luat decizia ca ALDE să propună un candidat propriu pentru funcţia rămasă vacantă de viceprimar al municipiului Piatra Neamţ.

Referitor la acest punct, Ioan Asaftei, copreşedinte ALDE Neamţ a declarat: “Suntem convinşi că locuitorii din Piatra Neamţ, dar şi din judeţ, îşi doresc să fie reprezentaţi la cel mai înalt nivel de oameni cu iniţiative liberale, de oameni care au demonstrat prin exemplul propriu că pot contribui prin proiectele promovate la bunăstarea cetăţeanului şi pot rezolva problemele acestuia. ALDE urmăreşte să facă un alt fel de politică, sprijină ideile inovatoare şi iniţiativa şi condamnă susţinerea unor politici care deservesc interese personale sau de grup.”

La rândul său, copreşedintele Alexandru Mihai a declarat: “ALDE Neamţ este a treia forţă politică şi reprezintă liberalismul adevărat, liberalism care a fost părăsit de alte forţe politice care au trecut cu arme şi bagaje în curentul popular european, respectiv PPE.

ALDE are în componenţă oameni tineri, oameni integri, oameni care nu au şi nici nu au avut probleme cu legea, iar cu această ocazie facem un apel către cei care nu au mai făcut politică pentru că nu s-au considerat reprezentaţi: să vină către ALDE deoarece aici se vor putea exprima şi doar aşa putem avea în administraţie oameni preocupaţi de problemele reale ale cetăţenilor.”

Biroul de presă

Art.Pub

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate