Comuna Bicaz-Chei, locul unde primăria a cumpărat și montat câteva sute de stâlpi invizibili… din bani publici

0

Ceva foarte ciudat se întâmplă la primăria Bicaz Chei cu achizițiile publice din banii oamenilor. De exemplu, vedem că primăria a cumpărat sute de stâlpi pentru direcționare cu denumirea străzilor, care includeau și plăcuțe cu denumirea străzilor și montajul acestora. Doar că plăcuțele cu denumirea străzilor nu prea sunt pe stâlpi, ci pe garduri sau poate or fi stâlpii invizibili, cine știe?

Din câte vedem noi, în acte, stâlpii cu tot cu indicatoare au fost cumpărați cu 33.750 lei în martie 2023, adică acum mai bine de un an, dar s-au pierdut pe drum pe undeva.

Dar nu aceasta este problema cea mai gravă, că ar fi cumpărat stâlpi pe care, să zicem, nu au apucat să-i monteze. Mult mai grav ni se pare faptul că această practică de a cumpăra stâlpi care nu sunt montați pe teren pare a fi un obicei la comuna Bicaz Chei.

Aceeași comună Bicaz Chei, care are plăcuțele indicatoare cu numele de străzi pe garduri, apare în sistemul electronic de achiziții publice și în anul 2022, cu o achiziție în valoare de 27.000 lei pentru montajul unor stâlpi care evident că nu au mai fost montați.

Și acum vine cireașa de pe tortul achizițiilor publice de la Bicaz Chei. Ce să vezi, tot în 2022, aceeași primărie Bicaz Chei a mai făcut o achiziție babană în valoare de 130.200 lei pentru alți 155 de stâlpi care includeau indicatoarele pentru străzi și montajul acestora.

Ceva nu miroase deloc bine aici.

Unde sunt toți acești stâlpi nu vă putem spune, mai ales că primăria Bicaz Chei nu prea știe să răspundă la întrebări sau poate nu vrea. Poate, cine știe, dacă tot au cheltuit banii oamenilor, măcar să pună niște stâlpi cu indicatoare spre secțiile de votare, că tot vin alegerile și ar fi păcat să nu nimerească oamenii la secțiile de votare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate