Comuna Bargauani

0
harta-comuna-bargauani-neamt
Comuna Bargauani

Comuna Bargauani este situata in centrul judetului Neamt la o distanta de 29 Km de municipiul Piatra-Neamt si la o distanta de 28 Km de municipiul Roman si la 4 km fata de DN 15.
Comuna Bargauani este asezata intre dealul Mesteacanului spre Vest si dealul Certieni spre Est, intre paraiele Bahnita si Certieni care-si unesc cursurile si se varsa în paraul Valea Neagra, la Nord de soseaua nationala Piatra-Neamt – Roman, la 4 Km Nord de la Baratca.
Comuna este strabatuta de Drumul National 15D Piatra-Neamt – Roman pe o distanta de 5km. Altitudinea maxima absoluta este de 485 m (Dealul Chiciura), iar altitudinea minima absoluta este de 275 m.
In componenta comunei se afla urmatoarele sate: Bargauani – resedinţa comunei, Bahna Mare, Baratca, Balanesti, Breaza, Certieni, Chilia, Darloaia, Ghelaiesti, Hartop, Homiceni, Talpa, Vladiceni.
Comuna are o suprafata totala de 7527 ha, din care intravilan 1086 ha si extravilan 6441 ha. Populatia comunei este de 4010 locuitori.

Harta Comuna Bargauani

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate