Competitii sportive pentru aniversarea Zilei Pompierilor

0

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ organizează o serie de competiţii sportive pentru marcarea pe data de 13 septembrie a aniversării celor 163 de ani de la bătălia din Dealul Spirii şi sărbătorirea „Zilei Pompierilor din România”.


Vor avea loc urmatoarele concursuri: concursul de tenis de masă  – organizat pe 07 septembrie (la simplu – maxim 2 concurenţi, la dublu – o echipă formată din doi concurenţi), concursul „trasul frânghiei” – organizat pe 09 septembrie şi competiţia de minifotbal „Cupa 13 septembrie” – organizată în ziua de 05 septembrie a.c. (echipă formată din 5 + 1). La aceste competiţii vor fi invitate şi echipele reprezentative ale celorlalte structuri din Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Apărării.

Înscrierea la competiţii se va face până pe data de 02 septembrie 2011, ora 12.00. Persoană de contact – căpitan Ciucanu Gabriel, tel. 0233.216816 – int. 108, mobil 0744.973560.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate