CJ Neamț – Reabilitare și modernizare drum județean DJ 155 J, Topolița – Grumăzești

0

Joi, 29 noiembrie, consilierii județeni vor dezbate un proiect de hotărâre privind aprobarea temelor de proiectare aferente unor obiective de investiții de interes județean. Una dintre ele se referă la „Reabilitare și modernizare drum județean DJ 155 J, Topolița – Grumăzești, km 0+000-4+500, judetul Neamț” urmează să fie supusă aprobării în sedința Consiliului Județean Neamț de joi, 29 noiembrie.

Inițiativa aparține președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene.

Tronsonul de drum vizat are o lungime de 4,500 km.

Se impune pentru îmbunătățirea stării tehnice a acestuia, a capacității portante, pentru asigurarea cerințelor de siguranță a traficului auto și pietonal în zonă, asigurarea unui sistem de colectare și scurgere a apelor eficient, se arată în expunerea de motive.

Prin realizarea obiectivului propus, se va asigura legătura între comuna Grumazești și orașul Târgu Neamt și prin DJ 155L și drumul national DN 15C cu municipiul Piatra Neamt.

În bugetul anului 2018, Consiliul Județean Neamț a prevăzut suma de 30.252, 10 lei fără TVA, valoarea estimată a cheltuielilor fiind de 18.711.071,29 lei fără TVA.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate