CJ Neamț: Proiect de hotărâre privind aprobarea unei asocieri cu Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț

0

În şedinţa de joi, 29 noiembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ va fi supus un proiect de hotărâre privind aprobarea unei asocieri cu Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț în vederea realizării unei acțiuni de interes public județean

Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț

„Colegiul National de Informatica Piatra Neamț în perioada 17-20 decembrie 2018  va desfășura un eveniment ce are drept scop celebrarea jubileului liceului și solicită acordarea unui sprijin financiar, precum și punerea la dispoziție a sălii „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț.
Momentul aniversar va fi marcat prin organizarea unor activități (concursuri, vernisaje) cu tradiție în cadrul instituției de învățământ, ce oglindesc preocupările elevilor și a cadrelor didactice, precum și lansarea publicațiilor CNI (Anuarul, Revista Infoplus și revista de științe TNT).
Manifestările dedicate Zilelor CNI se vor încheia cu o recepție de gala la Muzeul de Istorie Piatra-Neamț în data de 20 decembrie 2018, unde va fi lansat albumul omagial Memorie colectivă – Jubileu CNI. 
Modalitatea legală prin care județul Neamț poate sprijini această acțiune este cea a unei asocieri între cele doua entități.”, se precizează în  Expunerea de motive.

Se propune punerea la dispoziție, în mod gratuit, a sălii „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, pentru desfășurarea Concursului „Info are talent” în data de 17 decembrie 2018.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate