CJ Neamț: Anunț solicitare aviz mediu Modernizare drum județean DJ 207K în comuna Doljești, județul Neamț

0

CONSILIUL JUDEȚEAN  NEAMȚ anunță publicul interesat asupa luării deciziei etapei de încadrare în categoria activităților cu impact potențial semnificativ pentru care nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului și nu este necesară evaluarea adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată pentru proiectul Modernizare drum județean DJ 207K, km 0+000-9+500, județul Neamț, propus a fi executat în comuna Doljești, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Neamț din Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie, nr.5, în zilele de luni-joi orele 8-16:30 și vineri orele 8-14:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://www.apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate