CJ Neamț, anunț de mediu pentru modernizarea DJ 207K, Doljești

0

CONSILIUL JUDEȚEAN  NEAMȚ, cu sediul în județul Neamț, municipiul Piatra Neamț, cod 610004, strada Alexandru cel Bun, nr.27, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în categoria activităților cu impact  potențial  semnificativ pentru care nu este necesară evaluare adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată pentru proiectul „MODERNIZARE DRUM JUDEȚEAN DJ 207K, KM 2+000 -9+500, JUDEȚUL NEAMȚ“, propus a fi  amplasat în comuna  Doljești, str. Ștefan cel Mare, nr.44, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare  și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Neamț, Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie, nr.5, telefon 0233/215049, în zilele de luni-joi, între orele 8-16,30 și vineri între orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet:http://www.apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate