Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

CJ Neamț, anunț de mediu pentru modernizarea DJ 207K, Doljești

CONSILIUL JUDEȚEAN  NEAMȚ, cu sediul în județul Neamț, municipiul Piatra Neamț, cod 610004, strada Alexandru cel Bun, nr.27, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în categoria activităților cu impact  potențial  semnificativ pentru care nu este necesară evaluare adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată pentru proiectul „MODERNIZARE DRUM JUDEȚEAN DJ 207K, KM 2+000 -9+500, JUDEȚUL NEAMȚ“, propus a fi  amplasat în comuna  Doljești, str. Ștefan cel Mare, nr.44, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare  și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Neamț, Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie, nr.5, telefon 0233/215049, în zilele de luni-joi, între orele 8-16,30 și vineri între orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet:http://www.apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *