Ciprian Șerban: „Universul paralel al senatorului PNL de Neamț, Eugen Țapu-Nazare”

0

Deputatul Ciprian Șerban a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care oferă un drept la replică referitor la afirmațiile senatorului Eugen Țapu-Nazare.


Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns! O veche vorbă din bătrâni spune că ”gura păcătosului, adevăr grăiește”, numai că domnul senator Eugen Țapu-Nazare a încurcat partidele și în loc de PNL a scris PSD în postarea domniei sale de ieri, de pe Facebook.

Cum, Doamne iartă-mă, un partid aflat în opoziție poate mări taxe? Ori domnul Țapu-Nazare nu prea mai știe pe ce lume se află și cum funcționează democrația ori fără să vrea era pe punctul de a recunoaște planul PNL de a mări taxele și în ultimul moment s-a răzgândit. Și a ieșit gogomănia din postare.

Altfel, să faci, tu, senator, un om despre care se presupune că știe ce atribuții au puterile din stat, astfel de acuzații, denotă numai lipsa de profesionalism și disperarea PNL că va pierde puterea!

Afirmațiile mincinoase nu fac altceva decât să înjosească PNL, care demonstrează cât de mult îi disprețuiește pe românii cărora, același PNL, vine și le cere votul.

Domnule senator, nu vă mai faceți iluzii! Românii sunt oameni deștepți, buni și cu capul pe umeri! Nu mai încercați prin declarații halucinante să îi prostiți!

Pe 6 decembrie, restaurăm demnitatea!”, a scris deputatul Ciprian Șerban pe pagina sa.

(P)

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate