Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 24 august 2019
 • :
 • :

Cine va câștiga licitația pentru PUZ-ul de la pasaj?

Mâine, la Primăria Piatra-Neamț are loc o licitație pentru executarea unui Plan Urbanistic Zonal în vederea construirii pasajului subteran din fața parcului central. (clic aici pentru articol)
Un grup de arhitecți din Piatra Neamț au dat în cărți și le iese câștigător la licitație o firma care colaborează cu o arhitecta Gâlea, dar nu mai e mult până mâine când vom afla dacă arhitecții locali au sau nu puteri paranormale.

licitatie-PUZ
13 comentarii la “Cine va câștiga licitația pentru PUZ-ul de la pasaj?

 1. FLORIN

  Eu zic ca Moldocor sau Izopoint.

  Moldocor o sa fie ocupata cu Piata Centrala totusi…

  Cred ca va fi Izopoint.

  Este o firma cu vechime in Piatra Neamt .A aparut pe vremea lui Pinalti.

  Odata cu inceperea devalizarii orasului.

  Este super specializata in efectuarea de lucrari exclusiv pentru Primarie.

  Detine secretul despre cum sa cistigi licitatii si sa faci lucrari de cea mai proasta calitate pe bani extraordinar de multi.

  Raspunde
 2. mickey999

  Fain!

  In felul asta , de fiecare data cind vor fi filmari pentru Cintarea Romaniei la Piatra Neamt cu omagiile conducatorilor, nu se va mai opri circulatia pentru filmari,

  Excelenta gindire, excelenta idee!

  🙂 🙂

  Raspunde
 3. Aurelia Simionica

  Sfidarea

  Cu visteria municipiului golita, prin aport direct, liberalii continua sa sfideze oamenii cu proiecte megalomanice, inutile si costisitoare.
  Pasajul si pietonalul de la Teatrul Tineretului este cel mai bun exemplu. Nu au discutat acest proiect in Consiliul local, nu l-au supus dezbaterii publice, dar deja Primaria contracteaza PUZ-ul.
  Discutam despre un pietonal amplasat intre magazinul Altex si Teatrul Tineretului prevazut cu un pasaj auto gen Curtea Domneasca.
  Implicatii – un pietonal confort 3, risc major pentru cladirile din zona, restrictii de circulatie, costuri enorme.
  Este necesara o astfel de investitie? Epigonii zic ca da! Normalitatea in acceptiunea lor insemna tichie de margaritar peste strazile pline de noroi si in intuneric, peste lipsa de gradinite si locuinte, peste ratele ce incep a fi platite de primarie din iulie 2016 la banci.
  Dar cu pietonala 22 Decembrie ce se intampla? Se sisteaza proiectul dupa ce s-au cheltuit 500.000 lei pe documentatii tehnice? Halal normalitate, halal performanta!

  Raspunde
  1. MARCEL

   DOAMNA AURELIA DAR la noi in Chiatra Neamt nu trebuie sa fie ca la Bucuresti , pe EROILOR , vreo surpare cva , locatarii , societatile din zona ,nu trebuie sa umble cu boceluta prin BEJANIE ptr ca unii sunt Vizionari ,au NOAPTEA Mintii Viziuni , Li sa Aratat LOR !

   Raspunde
  2. FLORIN

   Dna.Simionica,de ce nu organizati o conferinta de presa in care sa spuneti tuturor cum a fost devalizat aces oras in ultimii 10 ani?
   cum a fost indatorat pe generatii acest oras?
   sa spuneti tuturor cine au fost decidentii care au distrus acest oras?
   sa spuneti despre situatia catastrofala de la primarie unde nu sunt bani nici pentru curent…
   sa spuneti cine a distrus infrastructura acestui oras de la Dedeman pina la Sarata?Cine a semnat receptiile acelor lucrari?
   sa spuneti de mafia si coruptia din aceasta primarie care se ocupa numai cu trucarea licitatiilor care au drept rezultat lucrari de cea mai proasta calitate si fara garantie.
   sa spuneti ca acest PUZ are drept scop sifonarea bugetului primariei..

   Puteti sa faceti asta dna.Simionica?

   Raspunde
 4. Gabriel ROTARU

  La vremuri noi, TOT EI VOR CASTIGA!

  Putem afla ce se mai intampla cu Piata Centrala. Vine primava. Tot pe jos o sa intinda comerciantii fructele si legumele?

  Raspunde
 5. maria

  Cine a càştigat licitatia pt constructia pieţi centrale care e aproape gata acuşi vine un politruc sà taie pamblica
  Deci va càştiga si licitatia de la PASAJ.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *