Cine este Cristian Jipa, candidatul S.O.S. la Primăria Alexandru cel Bun?

0

Cristian Jipa, președintele S.O.S România – filiala Alexandru cel Bun, din județul Neamț, candidează la funcția de primar al comunei Alexandru cel Bun. Are 56 de ani, este căsătorit și are trei copii.

Iată câteva detalii despre candidat:

În 1989 am absolvit liceul profil mecanic, apoi în 1993 am obținut autorizație de instructor auto, iar în anul 2000 am absolvit cursuri în domeniul S.N. (siguranță națională/apărare) și TCC (transport /corespondență clasificată) în cadrul A.N.I. București.

Între anii 1985 -1993 am lucrat ca șofer profesionist, iar din 1993 instructor auto și administrator la firma proprie în domeniul transportului de persoane și comerț.

Anul 2000 mi-a adus oportunitatea de a fi încadrat în funcția de subofițer activ, în biroul TCC (poșta militară) din Piatra-Neamț.

Pentru că timpul trece pe neașteptate, am constatat că 20 de ani în serviciul militar au zburat! Acum sunt în rezervă (la termen / limită de vârstă).

Experiența de 15 ani ca antreprenor, plus cei 20 de ani de viață militară îmi dau siguranța deciziilor pe care le iau.

Am ales să mă înscriu în partidul S.O.S România, filiala Alex. cel Bun ca semn de apreciere a activității doamnei Șoșoacă Diana și dorința de a lupta pentru aceleași idealuri de libertate, dreptate socială și egalitate pentru toți românii.

Pentru mine, cei 36 de ani de așteptare a schimbării în bine (de la așa-zisa „revoluție”) s-au arătat a fi o mare dezamăgire.

Pentru tine cum a fost această perioadă?!

Clasa politica de până acum a dovedit că nu are grijă de țară și oamenii ei!

Am decis să candidez la funcția de primar al comunei noastre pentru că doresc să particip activ la schimbarea în bine a comunei, alături de toți românii sătui de umilința, disprețul și sărăcia în care am fost aruncați!

Ne-au dezbinat, ne-au împrăștiat prin lume pentru a ne jefui cu totul!

A venit timpul să acționăm uniți, pentru a dărui un viitor luminos copiilor – copiilor noștri!

Trebuie să oprim acum jaful banilor publici din aceasta comună

aplicând legea și ordinea!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

a declarat Cristian Jipa

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate