Cinci misiuni de stingere a incendiilor pentru pompierii din municipiul Roman

0

 

incendii-in-roman

Joi, 15.12.2016, la ora 09:00, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Români. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și o ambulanță SMURD. În urma incendiului, proprietarul a suferit arsuri de gradul I la nivelul scalpului și a fost transportat de echipajul SMURD la CPU Roman. De asemenea a fost afectat și acoperișul casei confecționat din asterială de lemn și învelitoare de tablă și draniță pe o suprafață de aproximativ 5 mp. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Joi, 15.12.2016, la ora 12:14, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la tabloul electric al unui apartament din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiului au ars elementele plastice ale tabloului electric. Cauza probabilă a incendiului: conductor electric deteriorat.

Joi, 15.12.2016, la orele 17:50, 18:12, 20:10, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea de incendii la coșurile de fum ale unor locuințe particulare din localitățile Bâra, Secuieni, Horia. La locul producerii incendiilor s-au deplasat 20 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiilor a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiilor: coșuri de fum necurățate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate