Cei mai buni sportivi ai județului, premiați la „Gala Sportului Nemțean 2016”

0

gala-sport-2016

Marți, 20 decembrie, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, cu sprijinul Consiliului Județean Neamț, al Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Piatra-Neamț, organizează “Gala Sportului Nemțean 2016”. Evenimentul va debuta la ora 11:00, în Sala “Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț.
În cadrul galei vor fi premiaţi cei mai buni sportivi ai județului în 2016 la categoria sporturi olimpice, sporturi neolimpice și jocuri de echipă.
O categorie aparte va fi dedicată premiilor speciale acordate unor oameni care au marcat lumea sportului nemțean în anul 2016.
„Se va desemna cel mai bun sportiv al anului care se va încheia curând, cel mai bun antrenor, se va anunța cel mai bun club sportiv și cea mai bună unitate sportivă școlară, dar se va înmâna și premiul <Viorel Roșioru> pentru cea mai bună echipă de juniori în 2016.” a declarat  Gheorghe Paisa, directorul DJST Neamţ.

Pentru festivitatea de premiere din acest an Consiliul Județean Neamț a aprobat suma de 50.000 de lei, iar Primăria și Consiliul Local al Municipiului Piatra-Neamț a aprobat suma de 10.000 de lei.
De asemenea, DJST Neamț a alocat suma de 10.000 de lei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate