„Cichicean, Brusli si Caratechid” de Neamt

0

În noaptea de 03/04 ianuarie 2012, în jurul orei 04.00, Sectia de Politie Rurală nr. 7 Roman, a fost sesizată, prin 112, de P. Gheorghe, de 43 de ani, din comuna Stănita, judetul Neamt, despre faptul că în jurul orei 03.50, la locuinta sa, a izbucnit un conflict între musafirii săi N. Gheorghe, de 54 de ani, din comuna Bâra, judetul Neamt, N. Ion, de 43 de ani, din comuna Stănita, judetul Neamt, L. Cristian, de 19 ani, din comuna Stănita, judetul Neamt si B. Vasilică, de 37 de ani, din comuna Stănita, judetul Neamt.


În aceeasi noapte, în jurul orei 04.15, prin 112, politistii au fost sesizati si de B. Vasilică, de 37 de ani, din comuna Stănita, despre faptul că în urma conflictului avut cu ceilalti trei bărbati îi lipseste din buzunar suma de 200 de euro si 685 de lei.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în ziua de 3 ianuarie 2012, între orele 16.00 – 22.00, N. Gheorghe, P. Gheorghe si B. Vasilică s-au întâlnit la locuinta celui din urmă, unde au consumat băuturi alcoolice, după care în jurul orei 22.00, cei trei s-au deplasat la casa lui P. Gheorghe, unde au continuat să bea si unde au venit si N. Ion si L. Cristian. În jurul orei 03.50, pe fondul consumului de alcool si al unor discutii în contradictoriu, între B. Vasilică, N. Gheorghe, N. Ion si L. Cristian a izbucnit un conflict, care a degenerat, iar B. Vasilică a fost lovit de cei trei cu pumnii si picioarele si cu o sabie. B. Vasilică sustine că în timpul agresiunii si-a pierdut cunostinta si când si-a revenit cei trei bărbati părăsiseră locul, iar el a constatat lipsa banilor.

Politistii au procedat la căutarea suspectilor, pe care i-au depistat când acestia părăseau satul Ghidion, comuna Stănita, judetul Neamt. Asupra lor au fost găsite o secure, o sabie de tip Ninja si un cutit cu teacă. Obiectele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de port, fără drept, de armă albă. De asemenea, toate persoanele implicate în conflict au fost sanctionate contraventional pentru tulburarea ordinii si linistii publice, în conformitate cu Legea nr. 61/1991. Politistii continuă cercetările pentru a stabili dacă aspectele sesizate de B. Vasilică, respectiv faptul că în urma conflictului îi lipsesc banii, sunt reale.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate