Chilat Cristian – zis Falău a fost condamnat la 16 ani de inchisoare la care se adauga 3 ani de la o condamnare anterioara

5

Chilat Cristian – zis Falău a fost condamnat la 16 ani de inchisoare la care se adauga 3 ani de la o condamnare anterioara.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Ovidiu spune

  O adunatura de smecheri online care habar nu aveti si vorbiti voi ca , credeti ca stiti tot.Mai bn v-ati vedea de vietile voastre copii!!

 2. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  Poate ne spune dl. primar Pinalty cu a cui fetiță se juca Mironescu, în tinerețea sa zburdalnică…Și când te gândești că dorea să fugă în lume cu tânăra focoasă, ”împrumutând” de la tatăl său, taximetristul, câteva mii de dolari, păstrați pentru ”zile negre”… Ce vremuri, Doamne! Bine că măcar fata respectivă a ajuns cu bine, într-un târziu, pe Coasta de Azur, la Nisa, la Paris… și că s-a fotografiat în fața Catedralei Notre Dame, dar cu altcineva… Mironescu va găsi poze cu fosta iubire din tinerețe, pe Facebook, dacă nu cumva le-a găsit… Dragostea face minuni! Numai dl. Humulescu refuză să facă conexiuni, că a avut nuntă mare, cu dar, la mijlocul lunii iulie 2011! Casă de piatră!În viață, serviciile bune, profesionale, sunt recompensate și altfel… chiar dacă pokerul mai este la modă…

 3. mihai spune

  este cea mai grea palma pe care ne-a dat-o justitia noua oamenilor simpli adica prin pedeapsa mare pe care au dat-o nea facut sa intelegem ca trebuie sa ne supunem clanurilorca daca nu ii lasam pe acestia sa ne distruga si ne vom supune o va face justitia.Este cea mai mare pedeapsa pentru omor calificat din Romania de pana acum16 ani dupa legea noua inseamna 24 de ani dupa legea veche plus un spor de 3 ani in conditiile in care el mai avea de executat 189 de zile total sunt 27 de ani de inchisoare.Ucigasul lui Caiac a primit 18 ani dupa legea veche iar Bahaian 25.Instanta nu a tinut cont de nimic nici de circumstante atenuante nici macar de increngaturile legate de acest caz care au avut consecinte pana la sefia politiei romane.Au fost pedepse chiar sub 10 ani de inchisoare pentru omor calificat dar probabil ca din cauza ca aici este implicata familia Mararu asta a fost o pedeapsa probabil influentata intr-un fel sau altul.CATA NEDREPTATE!

  ADMIN : Stai linistit . S-a vrut sa se dea un exemplu dar in final nu cred ca va exeuta mai mult de 10 ani .

 4. maria spune

  nu a inteles nimeni daca pedeapsa e dupa legea noua sau dupa cea veche.daca e dupa cea veche pedeapsa e rezonabila adica va mai primi o reducere cu 1/3 din pedeapsa iar daca e dupa legea noua inseamna ca pedeapsa e de 24 de ani plus un spor de 3 ani ceea ce inseamna ca falau este considerat cel mai mare criminal al romaniei si pentru asta ar trebui sa le fie rusine magistratilor.Incredibil dar a primit mai mult decat Sergiu Bahaian si probabil ca era foarte aproape de pedeapsa lui Rimaru!Tot orasul a ramas uimit si fara cuvinte de pedeapsa incredibil de mare pe care a primit-o!

 5. vali spune

  Justitia a facut cat de cat dreptate ! diferenta pana la 25 de ani sa i-a dea lui Mironescu , care a pus la cale acest plan macabru ! E bine si 19 ani ! Mironescule, ai inceput sa primesti roadele muncii tale diabolice de ani de zile…pe fostii tai prieteni i-ai distrus. Pe Mararu, care ti-a fost bun prieten pana in 2005 l-ai bagat in pamant, desi ai mancat bani buni de la el sclavule, iar pe Falau, alt prieten credincios l-ai trimis in puscarie ! Urat , sclavule ! Si stai prin preajma, ca nota de plata e inca deschisa !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate