Chiar e bătaie de joc! PNL a blocat iar lucrările la drumul Bicaz – Poiana Teiului

1

După cum știe toată lumea, lucrările la drumul Bicaz – Poiana Teiului au fost blocate 8 luni de zile deoarece s-a schimbat guvernul iar liberalii veniți la putere nu au mai vrut să aloce bani pentru această lucrare invocând motive care s-au dovedit neadevărate toate.

Nemaiavând ce să facă și presiunea publică fiind una prea mare, cei de la PNL au chemat constructorul la negocieri și s-au angajat să-i plătească restanțele pentru ca acesta să se apuce de treabă din nou. Cea mai mare parte a banilor restanți, aproximativ 50 milioane lei, ar fi trebuit plătiți către constructor la 01 septembrie, lucru care NU s-a întâmplat, constructorul fiind forțat să sisteze din nou lucrările.

Era un banc despre „care e culmea tupeului”: să împingi pe cineva pe scări și apoi să întrebi de ce se grăbește. Exact la fel, cu un tupeu care depășește orice imaginație, prefectul PNL de Neamț a fost în vizită la lucrările de pe drumul Bicaz – Poiana Teiului și s-a arătat nemulțumit de stadiul acestora. După această vizită prefectul PNL a mai emis și un comunicat de presă prin care lovește politic în Ionel Arsene și PSD.


Din comunicatul de presă al prefectului PNL am reținut partea cu ”Guvernul României, Ministerul Transporturilor si Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași au asigurat finanțarea totală pentru continuarea lucrărilor și finalizarea investiției.” Poate ne arată prefectul PNL și dovada acestor plăți căci banii nu au ajuns în conturile constructorului.

Să blochezi o lucrare de o importanță vitală pentru județ doar ca să lovești în PSD, am mai văzut din partea PNL/PDL dar să tai finanțarea lucrării, să nu plătești nici datoriile către constructor și apoi să îi reproșezi că nu finalizează treaba… asta e dincolo de orice își poate imagina oricine.

Prin blocarea acestei lucrări la drumul Bicaz – Poiana Teiului, PNL nu lovește doar în PSD, nu face rău doar oamenilor care locuiesc în zonă ci descurajează total și mediul de afaceri. Nu poți să îți bați joc în halul acesta de niște firme care au sute de angajați doar pentru răzbunări politice. Dacă așa ajută PNL nemțenii și firmele din Neamț, atunci e clar….

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Andrei spune

    Pai sa se scoata din nou la licitatie lucrarea sa vina alta firna cu influente PNL’iste si o sa vedeti cum se termina treaba 😉

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate