Cele mai ieftine termopane din Piatra Neamţ

2

În contextul în care concurenţa firmelor care comercializează termopane, tâmplărie din PVC şi aluminiu este foarte mare, în ceea ce priveşte oraşul Piatra Neamţ vă recomandăm firma SC CESCOP SRL, pentru raportul excelent calitate-preţ. Sediul acestei firme din Piatra Neamţ este pe Strada Nicu Albu, nr. 50, iar showroom-ul se află pe Strada Petru Rareş, nr. 37, bl. C4, sc. B, ap. 16, parter, vis-a-vis de Şcoala nr. 12.

Cele mai ieftine termopane din Piatra Neamţ

Pentru cei care doresc o afacere la cheie, propria afacere şi monopolul pe piaţa tâmplăriei din PVC şi aluminiu, SC CESCOP SRL comercializeză utilaje pentru confecţionarea tâmplăriei, o linie completă şi modernă, la un preţ fără concurenţă, 15.000 de euro fără TVA. Oferta include transportul utilajelor indiferent de distanţă, instalare şi consiliere pe o perioadă de 3 luni. Puteţi contacta CESCOP la numerele 0333 802 869 şi 0730 999 873 şi la adresa de e-mail [email protected].

CESCOP este partener ADF în Neamţ. SC CESCOP SRL dispune de personal specializat în montarea tâmplărirei din PVC şi aluminiu pentru a satisface şi cele mai rafinate gusturi ale clienţilor. Gama completă de produse şi accesorii este diversificată şi livrată clienţilor gratuit, la comandă. Produsele sunt executate conform normelor internaţionale de calitate şi sunt realizate cu o tehnologie de ultimă generaţie pentru a rezista în timp şi a proteja cât mai bine locuinţa clienţilor şi a oferi un nivel de confort sporit.

Clienţii au posibilitatea să consulte cataloagele pentru a alege soluţia potrivită: ferestre, obloane, accesorii din PVC sau aluminiu, uşi, feronerie etc. Accesoriile includ profiluld e înălţare, glafurile interioare şi exterioare, plase contra insectelort, placarea cu aluminiu, sisteme de ventilaţie.

Dacă nu sunteţi încă hotărâţi cu privire la firma care să efectueze lucrările de montare a tâmplăriei PVC sau aluminiu în locuinţa dumneavoastră, apelaţi cu încredere la SC CESCOP SRL şi rezultate vor fi pe măsura aşteptărilor dumneavoastră.

M.I – art. publicitar

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Diona cruistea spune

    As dori sa stiu cit ma costa o usa normala si un geam venuți si le montati tot dum ?

  2. vasile spune

    vrea si eu sa stiu cat ma costa mp de fereastra de trmopan va multumesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate