Ceasul rău: au reușit să iasă la timp din flăcări dar au rămas fără locuință. Incendiu generalizat în Neamț. Atât a mai rămas… (IMAGINI)

0

O familie din comuna Poienari a rămas fără locuință.

În această dimineață, în jurul orei 06:30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă în localitatea Săcăleni din comuna Poienari.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii de la Punctul de lucru Poienari și Detașamentul Roman cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD împreună cu voluntari din cadrul SVSU Poienari.
Până la sosirea forțelor de intervenție persoanele ce se aflau în locuință s-au autoevacuat.
Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și în interiorul unei locuințe cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești și la locuințele învecinate.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 130 mp și bunurile materiale din interiorul casei (obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte, materiale textile, aparate electrice și electrocasnice, documente etc).
Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.
Nu au fost victime.

ISU Neamț
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate