Cea mai urmărită emisiune de la posturile locale de televiziune din Neamț

2

De ani de zile echipa noastră de profesioniști efectuează studii deschise asupra mediilor de informare din Neamț. Unul dintre sectoarele analizate este cel al televiziunilor locale ce sunt distribuite prin rețelele de cablu și aici ne referim la EST TV, 1TV, TVM, și TELE-M NEAMT. Până nu demult recordul la audiențe era deținut de emisiunea Histrionii difuzată de postul EST TV. Această emisiune a fost declasată fulgerător de o altă producție a Tele-M, ”Cufărul cu dedicații”. Această emisiune, prezentată și realizată de Ștefania Timofte, este una de muzică populară în cadrul căreia se fac și dedicații. Chiar și neavizații pot vedea cu ochiul liber abundența de mesaje ce vin în timpul emisiunii și gradul ridicat de interacțiune dintre moderator și telespectatori, aspecte ce au făcut ca această producție să depășească la pas toate celelalte emisiuni ale televiziunilor locale și, pentru a fi corecți, putem introduce aici și postul online Neamt.tv.
Pentru că nu puteam trece cu vederea o emisiune ce a apărut de nicăieri și a doborât toate recordurile, am invitat la o mică discuție realizatoarea acestei emisiuni pentru a ne dezvălui câteva dintre secretele ei.
Emisiunea o puteți urmări în fiecare zi de luni până vineri la ora 21.00 la Tele M Neamț.

2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Eu le-as da o idee celor de la Est tv….. Sa bage-n grila o emisiune cu numele : CEI CE NE VOR BINELE ! Moderator DAN ! Corduneanu, fireste….. Interactiva, de genul, Teleșpectatoru’ intreaba…..Șpionu’ raspunde ! Daca nea Dan, e corect si ne raspunde la intrebari, ii baga pe toti in faliment. Iarasi, cu niste clipuri de n-o vazut you tube-ul se scot astia de la Est si-or sa devina cea mai indra…cita tembeliziune ! In rest….daca Dolanescu si Irina nu e….nimic nu e ! Oooooof, viata me…

    1. robocop spune

      Asta cu spionul mi-aduce aminte de bancu cu arestatul batut pe vremuri de doua ori la un caz de coruptie cu stabi mari implicati ,batut initial sa spuna ,si dupa aia luat la omor temeinic ca sa …taca !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate