Ce văd politicienii când se uită la alegători ?

4

Dacă prin comentarii, dumneavoastră cititorii, vă puteți exprima liber părerile despre politicieni, ei nu o pot face așa că, ajutați de tehnologia modernă am intrat noi în spatele ochilor de politicieni și v-am adus exact imaginile pe care le văd ei când se uită la noi .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Antigogi spune

  Stampila cu DA.Sau inca niste fraieri

 2. Romică Schifirneţ spune

  Nişte proşti.

 3. marcel spune

  DA tot ce se Poate ,ca dansii sa ne vada in posturile de mai Sus ,este si o zicala ,, Decat o turma de LEI condusa de o OAIE ,mai curand o turma de oi condusa de un LEU ,, numai ca la noi din pacate dupa 90 nu prea am avut Lei ci niste L ari , leul care l am avut mai inainte ,era batran si suferea de o forma rara de paranoia , sa dea Datoriile tinandu ne pe noi ,inchisi in tarc ,in frig si intuneric in schimb ajutand pe cei din lumea a 3 a ,sa prospere ,NOI ajungand acum prin locul lor ,deoarece Ciobanezii nostri de conducatori nestiind de cat sa mulga ,,oile,, , da tratament ptr cand ,,oile,, au schiop negasind !!

 4. Romeo Gabur spune

  Politicieni, ce credeți voi despre alegători știm că orbiți de putere și bani (prima voastră greșeală, căci nu ăsta trebuie să fie scopul vostru) gândiți și priviți omul ca pe cineva dator vouă, pe cei care știu că nu ăsta e rolul vostru îi ignorați, pe cei care pot fi mai buni ca voi și de foarte multe ori mai de valoare, îi marginalizați și ignorați cu tupeu și cu tactica securistica de 26 de ani, pe cei săraci (fără bani dar și cu capul) îi cumpărați cu nimicuri care apoi prin ceea ce voi furați se întoarce înzecit tot la voi. De spus ar fi multe, dar ne rezumam doar a vă spune „opriți-vă tot voi veți avea de pierdut” căci după cum au decurs treburile (înfăptuite și creiate cu concursul și inconștiența voastră) n-o să mai avem țară, neam românesc, într-un cuvânt o să-ți vinzi de tot țara și apoi sufletul (mă tem că pentru sufletul vostru deja nu se mai poate face nimic). Iar voi români treziți-vă, măcar pentru imnul național, că nu sa chinuit cineva degeaba să – l compună,.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate