Ce se întâmplă dacă ești medic și ai vârsta de pensionare

0

INFORMARE DSP NEAMȚ:

Ca urmare a publicarii in Monitorul Oficial in data de 03.01.2019 a Legii 359 din 27.12.2018 pentru modificarea Legii 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, va comunicam faptul ca medicii care au implinit varsta de pensionare isi pot continua activitatea, la cerere, pana la varsta de 67 de ani cu avizul unitatii angajatoare.

Comisia de analiza a necesitatii prelungirii activitatii medicilor care au implinit varsta de pensionare va fi solicitata doar in cazurile in care medicii au implinit varsta de 67 de ani.

Cererea privind mentinerea in activitate pana la implinirea varstei de 67 de ani (70 de ani in cazul medicilor doctori in stiinte medicale) se depune, de catre medicul pensionar, la unitatea angajatoare, cu cel putin 3 luni inaintea implinirii varstei standard de pensionare prevazute in Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate