Ce se întâmplă cu terenul primit donație pentru un Spital Municipal nou la Piatra Neamț (VIDEO)

2
Noul Spital din Piatra Neamț

Mai mulți cititori au ridicat problema modului în care va fi utilizat terenul primit donație de câtre Primăria Piatra-Neamț în vederea construirii unui Spital Municipal.

Pentru a vă putea răspunde la această întrebare am participat la dezbaterea publică pe tema bugetului local, ce a avut loc la Primărie, și am întrebat ce sume și pentru ce au fost alocate legat de acest teren.

Din câte am înțeles noi nu s-au alocat bani pentru a se face ceva concret (o pregătire a terenului, căi de acces, utilități, etc.), ci doar o sumă pentru studii, adică niște bani care vor merge la o firmă ce va spune primăriei că se poate trece la următorul pas.

Se cere inclusiv implicarea Consiliului Județean Neamț în acest proiect de o importanță majoră pentru nemțeni.

Cele mai importante știri din Piatra-Neamț și județul Neamț, la un click distanță. Urmăriți-ne și pe pagina Ziar Piatra Neamț.

2 Comentarii
  1. rusu vasile spune

    domnilor daca vreti sa avem spital dar cu medici specialisti ,faceti facultate de medicina si asistente medicale, cladiri avem destule in oras si incercati sa faceti o strategie de durata pe 30 ani adunati politicienii de la toate partidele politice si ganditi o strategie de viitor pentru judetul neamt .
    Mai lasati vrajeala cu fonduri de la guvern pentru remedierea unor cladiri , anii trec si in 30 de ani judetul neamt nu are nici o strategie serioasa pentru viitor.

  2. Gradinaru Neculai spune

    Doamne ajută ! Sper ca proiectul să fie cu mai multe pavilioane pe specialități distincte : chirurgicale, interne, boli infecțioase, pediatrie , bloc operator, radiologie și RMN, reumatologie și recuperare medicală, bloc alimentar, spălătorie proprie și nu ca acum, birouri,etc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate