Ce primării din Neamț nu au mai putut da salariile în 2018

1

În timpul anului 2018 prin patru runde principale de intoxicări vi s-a spus în iulie, august, septembrie și noiembrie cum ”nu mai sunt bani de salarii și pensii”, ”guvernul a ajuns la fundul sacului”, ”de luna viitoare nu mai sunt bani de salarii și pensii”, ”la finalul anului nu se vor mai putea da salariile și pensiile” etc.

Totul a fost o manipulare ca să fiți ținuți într-o tensiune constantă și să fiți încontinuu nemulțumiți. Au fost bani și s-au dat și salariile și pensiile și vor fi în continuare pentru simplul fapt că toate guvernele din ultimii 20 de ani se împrumută în continuu și dacă vor continua la fel o mai pot face încă vreo 10 ani, fără nicio problemă, până ce se va ajunge la gradul maxim de îndatorare, moment în care ne vom da seama că suntem amanetați și datori pe 5 generații. De fapt acesta este și planul celor care conduc lumea. Să lase țările să se îndatoreze ca apoi să le ”execute silit” resursele.

Deci bani de salarii și pensii vor fi fără probleme. Problemele vor apărea dacă noi nu vom fi în stare în următorii 10 ani să ne relansam economic și să exportăm.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Sigur. Avem bani de salarii și pensii pt bugetari. Economia duduie. Socialiii se lăfăie, le merge bine, zi de zi la crîșmă. Personalul de la primării urlă și îți vorbesc urît. În timp ce muritorii de rînd care trag în jug pt o mie de lei, sunt biciuiți din toate părțile. Taxe tot mai mari, impozite la fel.
    Și cum vine asta…..să te împrumuți pt salariul. E sinucidere curată

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate