Ce părere au oamenii simpli de la țară despre bigamie

11

De multe ori, oamenii de la țară sunt mai ancorați în realitate decât noi, cei de la oraș, și mult mai sinceri, ca să nu mai amintim de bunul simț și înțelepciunea țăranului român.
Noi am ajuns la concluzia că oamenii care merg pe ulițele satelor spun lucruri mult mai interesante decât mulți dintre cei care se perindă pe la televiziunile noastre. Dacă avem sau nu dreptate vă puteți convinge din clipul următor in care am dezbătut problema bigamiei.
Așteptăm de la dumneavoastră și alte propuneri de subiecte pentru interviuri în mediul rural.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
11 Comentarii
 1. mickey999 spune

  Bigamia incepe de la 3 sau 4 vietati bipede care traiesc cu acte pe linga casa omului si se hranesc cu zilishoarele lui fripte???

  🙂 🙂 🙂

 2. feraru marcel spune

  Cine-o vazut filmul Pacala, isi aduce aminte ce-o raspuns Tandala la o intrebare despre o fatuca… Ni-ar plashi, da’ ni rusani…
  La min 5.28 li zaci ghini badia…. Uai, nu shiti niebuni, uai, ca va costa muierea de-a doua di va usuca… Ascultati-l, ca….nici nu stiti ce pierdeti !

  1. feraru marcel spune

   No, finalul face toti banii ! Astept comentariul d-lui Popa, care ne va spune, dpdv juridic, daca-i ghini sa mai tinem o muiere pe langa casa…. Noi o sa facem…….precum spune el ! Aiuricaaaaa, baga mare si tu un sir de litere, sa-ti aflam opiniunea ! Lolita, sazi blanda si nu critica masculii monogami !

   1. feraru marcel spune

    Stiti ce-as vrea ? Inca un interviu cu batranul asta hatru si trait prin lume, despre comunism si capitalism. Despre „ieri” si azi. Asa de curiozitate, sa-l auzim cum judeca el vremurile. Sa luam de buna expresia aia….: vox populi, vox dei….

    1. Lolita spune

     Blinda nu prea-s dar cu piatra-n mine tot nu dau. Mai aproape-i pielea ta decit a altuia. Noua „societate” zis-a 24% din femei nu vor sa fie monogame. Adica pluri-game place si la destule femei.Aiurica nu vrea sa recunoasca dar sint sigura ca nu lungimea sirului de litere conteaza ci consistententa…

     1. Lolita spune

      consistenta, scuze de incosistenta scrierii

     2. feraru marcel spune

      POLIgame, Loli ! Adica…o dam iar in matriarhat ? Noi, masculii, am imbulinat-o ! Din vanatori, ne transformam in trofee d-alea cu coarne, ca ale frumosului cerb lopatar ?? Brrrrr. Noroc ca m-am insurat in vremurile bune, cand barbatul DICTA !

    2. robocop spune

     Maestre da vad ca te-ai completat cu o insotitoare de sama in siaj ! Haladuind pe stii matale unde , la baietanii softpedisti am cam pierdut contactul pe aici .Nu am facut cunostinta , da din principiu prietenii lu matale is si ai mei , stiindu-te om cu nas fin .Asa ca bine te-am intalnit Lolita ! Am onoarea , vorba apreciata de nea Marcel !

     1. feraru marcel spune

      Eh, Roby….ma mai bucur si eu, atunci cand sunt bagat in seama sau admonestat frumos ! Lolita e o doamna de treaba si cred ca gandeste obiectiv. S-apoi, nu asa-i normal ? Un el si o ea, care sa faca uneori echipa…. Uite, te salut si eu si ma bucur ca-mi apreciezi prietena !

   2. popa gheorghe adrian spune

    Dom’ Marcel..ce sa zic…eu pe langa casa tin o gaina, o pisica…si alte animale…femeia o tin in casa :))..nu stiu la altii cum e, dar cand ma gandesc la BD-uri…multe adevaruri si concluzii tragi din filmele astea romanesti.

    1. feraru marcel spune

     Ei, hai dom’ Ghiorghita, ca eu faceam o gluma referitor la ce spune batranul in incheierea interviului… Chestia cu…. „sa nu faci ce face popa , ci sa faci ce zice popa”. Mi s-a parut atat de sugestiv….. Adica, popa, face destule lumesti, care-ar putea fi considerate pacate si d-aia tre’ sa faci ce zice ! De aia, am zis sa facem cum spuneti d-vs ! Doamne feri sa facem ce faceti…..n-asa ? Daca va chema Dascalu, nici nu va deranjam ! Zambiti ! Taaaare-mi place sa tachinez….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate