Ce mai zice internetul nemtean

0

Cotrobaind prin internetul nemtean gasim tot felul de informatii mai interesante sau mai infantile, mai radicale sau mai pupincuriste, mai serioase sau mai comice. Desi conform deontologiei etnobotanice a unora nu ar trebui sa facem reclama „concurentei”, noi ne-am hotarat ca periodic sa facem cate o mica revista informationala online sa va minunati, informati si uneori sa zambiti impreuna cu noi.
In Realitatea puteti citi despre „”Elodia” de la Taşca „ sau despre saracii si amaratii care nu iau niciodata in viata lor mita „Angajaţii Spitalului Judeţean primesc tichete de masă „. Monitorul se detaseaza cu un articol al carui titlu spune totul „Traian Băsescu le-a dat sah-mat celor din Opozitie“. In Ceahlaul sarim peste ultimele articole pentru ca miroase puternic a portocala. In Mesagerul de abia gasim un articol interesant care mai reaminteste, daca e nevoie, ca Neamtul este un sat fara caini: „Disciplina în construcții, un banc prost „.
De departe vin baietii de la 1doi3.ro si spun cele doua cuvinte pe care vor sa le auda multe femei din Piatra Neamt „Flamingo Boys” – 23 februarie. Este inutil sa va explic ce inseamna acest spectacol, dar pentru neinitiati va spun ca ultima oara cand am fost la un asemenea eveniment in Neamt am ramas marcat pe viata si nu din cauza spectacolului oferit de artisti, ci din cauza spectacolului oferit de doamnele spectatoare si cand spun doamne ma refer la doamne cu prestanta, cu functii si cu statut social inalt la care muritorii de rand isi programeaza audiente. Pentru cei care nu au vazut o asemenea desfasurare de defulari feminine nu se poate descrie in cuvinte, e la fel de socant ca si cum ai vedea un porcusor de guineea fugarind tirurile pe strada in incercarea de a le musca de cauciucuri.
Primaria Piatra Neamt scoate la concurs un post de stomatolog, asta in cazul in care postul nu e deja arvunit. Ca si cum nu eram noi destul de rasul lumii vedem cum „O tanara din Piatra Neamt sustine ca a devenit amanta manelistei cand avea 17 ani: „Eram minora cand am facut sex cu Carmen Serban!”.
Dorina Maria Haranguş ne spune ca „Teatrul trebuie făcut de plăcere”. Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ a fost teatrul meu. Mi-e dor de el, de scenă, de lucrul la scenă, de colegi, de toţi……..Eu n-am plecat din România pentru că nu am mai suportat ţara mea. Nu ţara e problema, ci sistemul, cu riscul să mă repet. Îndepărtându-mă, văd lucrurile mult mai clar…
Ne vedem la urmatorul update.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate