Ce era cu polistirenul găsit în podul prăbușit la Luțca

8

Acel polistiren a fost folosit la construcția podului, în anul 1972, ca element de izolare pus între cablurile care susțineau greutatea podului. În timpul lucrărilor recente de reabilitare nu s-a umblat la acele elemente de rezistență.

Un reporter al unei televiziuni centrale a filmat bucățile de polistiren puse între aceste cabluri, numai că, din păcate, dorind ca subiectul să rămână unul spectaculos, respectiva televiziune a tăiat de la montaj explicațiile autorităților care spuneau clar că acel polistiren este acolo din anul 1972 de când a fost construit podul, lăsând astfel să se înțeleagă altceva.

Este cert că prăbușirea podului a avut o cauză și ar fi o mare greșeală a justiției să nu pedepsească penal vinovații, dar de aici și până la a prezenta trunchiat realitatea doar pentru a crea un subiect cu audiență, drumul este lung.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Cretu spune

  Va învârtiți in jurul cozii
  Proiectul a fost pentru recondiționarea integrala a podului nu doar o spoiala și sau cheltui bani multi din bani publici , nu gluma.
  Vinovații sunt cei care au efectuat lucrările și au încasat bani știau dinainte că podul e in stare avansată de degradare ,deci din punctul meu de vedere nu au nici cea mai mica scuză.

  1. I.T. spune

   Daca s-a respectat proiectul vinovat e numai proiectantul

 2. Pieptea Nicolae spune

  Televiziunile au mințit tot timpul. Așa s-a ales praful de țara asta. Nimic din ce dau la televizor nu arată realitatea din teren. Fac totul pentru audiență și intimidare a oamenilor.

 3. Ela spune

  Nu mai avem specialiști și oameni responsabili în nici un domeniu. S-a dus de râpă România noastră, la fel ca acest pod. Goana este numai după bani, fără muncă, contracte favorizante, noi „prostimea” plătim, plătim… și iar plătim.

 4. Ana spune

  Este vorba de superficialitate crasa.

 5. Prostescu spune

  Dar, în 1972 exista polistiren? Și dacă s-a reabilitat podul de ce nu a fost înlăturat polistirenul? Prosteala pe față!

 6. Clau spune

  Lucrarea a fost de schimbare a ambalajului unui produs expirat si mucegait.
  Nu cred ca nu s-a facut o constatare in prealabil daca se poate sau nu doar „varui” acest pod.
  In afara de asta, asta e singurul care a cedat, nu si singurul re-facut prost.

  1. Vanghelis spune

   Nu știu dacă vreodată noi populația țării vom afla purul adevăr și să aflăm cine este tras la răspundere!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate