Ce e cu liniștea aceasta legată de spitalul modular?

3

Ultimele știri despre spitalul modular de la Iași la care a participat și județul Neamț cu o mulțime de bani erau că cineva a blocat plățile către furnizor și apoi a mers la acesta în Turcia, încercând să obțină șpagă ca să deblocheze banii. (click aici pentru subiect)

De la această știre s-a așternut liniștea. Nimeni nu mai pare deranjat că spitalul nu e încă funcțional, nimeni nu ne spune cine sunt cei care au cerut șpagă ca să deblocheze plățile. Ce e cu liniștea aceasta suspectă? Până acum își dădeau PNL și PSD cu spitalul în cap unul altuia.

Or fi fost șpăgarii de la PNL? Sau poate de la PSD, că nici de acolo nu auzim nimic? Poate o fi fost unul de la PSD și unul de la PNL și acum merg toți pe cu preșul în cap?

Noi zicem că e prea multă liniște. La câți bani a alocat județul Neamț credem că nemțenii au dreptul să știe cine sunt suspecții care au blocat plățile ca să ceară șpagă indiferent de unde și cine sunt aceștia.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Gradinaru Neculai spune

  Acel spital este absolut necesar în zona Moldovei. Dacă nu se continuă achiziționarea acestuia, înseamnă că nici celelalte din țară nu erau absolut necesare iar domnilor guvernanți le este frică că vor fi prinși cu mâța-n sac ! Adică cu minciuna și că spaima cu COVID ESTE O MARE CACEALMA .

 2. Dl Scarbescu spune

  Pai daca plata o face Consiliul Județean care are conducere PSD cum ar putea fi șpagarii de la PNL ?Proiectul fusese avizat,avansul dat,cum s ar mai putea opune consilierii PNL ?

 3. Clau spune

  Nu mai bine faceau ceva la spitalul judetean care este „functional” totusi? Dar imaginea conteaza mai mult decat interesele cetatenilor.

  This is a vesnic story, indiferent cine e la carma. Isi asigura tot ce le e necesar, iar pentru populatie….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate