Ce avantaje ai daca alegi sa verifici clientii, partenerii si chiar propria firma dupa CUI? Afla de aici mai multe detalii!

0
Ce avantaje ai daca alegi sa verifici clientii, partenerii si chiar propria firma dupa CUI Afla de aici mai multe detalii!

Verificarea amanuntita a firmelor ce vor intra in contact cu tine si compania ta este o munca dificila, daca nu apelezi la ajutor. Din fericire, astazi exista cai mai simple pentru a realiza acest lucru, iar platformele specializate pot usura intregul proces. A avea o evidenta in acest sens nu este utila doar in cazul relatiilor cu alte companii, ci si in tinerea sub control a propriei firme. Daca vrei sa ai mai multe detalii despre aceste aspecte, citeste in continuare acest articol.

De ce ai alege verificarea dupa CUI?

  • Te poti asigura ca firmele cu care vrei sa intri in parteneriat sunt in legalitate

Daca vrei sa stii ca nu te aliezi cu persoane juridice de moralitate si legalitate indoielnica, fa o verificare a firmelor dupa CUI prin intermediul platformei Termene.ro. In acest fel, vei putea vedea care sunt actionarii, beneficiarii si persoanele direct sau indirect implicate in conducerea acelor entitati.

  • Ai o imagine de ansamblu asupra asociatilor tai

Prin intermediul platformei poti vedea actionariatul companiilor de interes mapat si structurat, astfel incat sa poti identifica simplu si usor in ce mai sunt implicati partenerii sau posibilii parteneri de afaceri. Conexiunile pe care le au acestia sunt deosebit de importante pentru firma ta.

De asemenea, poti regasi detalii privind afilierile politice si familiale despre parteneri, reusind, astfel, sa faci verificari amanuntite.

  • Esti mereu notificat in legatura cu propria firma

Ca sa fii la curent cu tot ce se intampla, din punct de vedere legal, cu firma ta, o verificare dupa CUI te ajuta sa primesti informatii in timp real despre starea taxelor si impozitelor, despre dosarele in instanta in care compania este implicata, despre starea sediului social si asa mai departe.

Verificarile nu mai trebuie sa fie o munca grea si consumatoare de timp. Prin intermediul platformelor spacializate, cu o simpla cautare dupa CUI poti avea acces la o serie de date generale despre firme, printre care si informatiile fiscale, codurile CAEN, raportarea in RedBill etc. Mai mult decat atat, informatiile de natura financiara, precum indicatorii, riscurile, bilanturile etc., cele juridice, precum dosarele in instanta sau mentiunile BPI, cele legate de fostii administratori, de asociati, dar si informatiile specifice iti stau la dispozitie. 

Asadar, uita de grija verificarilor laborioase despre obligatiile restante, despre stadiul licitatiilor ori mentiunilor online, printre altele, si apeleaza la o companie specializata. Tu te vei putea focusa pe propriile indatoriri, angajatii tai isi vor putea face treaba fara grija, iar tu vei putea fi mereu in cunostinta de cauza fata de aspectele care privesc asociatii, partenerii, clientii si propria firma.

Sursa foto: Unsplash.com

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate