Ce au în comun Arsene, Carabelea și Panaite?

0

Ionel Arsene este președintele social democrat al CJ Neamț, Carabelea Andrei este primarul liberal al municipiului Piatra-Neamț și Vasile Panaite este secretar de stat la Mediu din partea PNL.

De două zile acești trei oameni au ceva în comun. Niște IP-uri (adrese de calculatoare). Mai precis, niște comentatori de profesie care în timpul campaniei îl înjurau pe Arsene și îl lăudau pe Carabelea și care acum distribuie în disperare link-uri cu articole mai vechi în care este criticat și asociat cu fapte imorale sau de corupție Vasile Panaite.

Coincidența face că tot de două zile Vasile Panaite și-a anunțat candidatura la șefia PNL Piatra-Neamț contra lui Andrei Carabelea.

În atenția incompetenților din armata de postaci:
1. Niciun comentator normal nu se apucă să facă lista de link-uri. Pune unul, maxim două. Ce faceți voi nu e deloc ”smart” și își dă seama oricine care e intenția voastră.
2. Cereți beneficiarului să vă suplimenteze bugetul ca să aveți de unde să schimbați periodic IP-urile. Voi ați rămas pe aceleași adresa IP din campania de la locale.
3. Nu faceți mizerii de genul acesta în ziarele și paginile noastre, că munciți în zadar. Nu aprobăm mizeriile voastre și dacă ne scapă ceva blocăm ulterior sau Doamne ferește ne prindeți într-o zi proastă și vă facem publice identitățile reale.
4. Încercați la AJOFM Neamț să vă găsiți un loc de muncă, căci la treaba asta pe care o faceți acum nu vă prea pricepeți.

În atenția beneficiarului.
1. Armata dumneavoastră de postaci este necalificată.
2. Cu cât renunțați mai târziu la postacii necalificați, cu atât va crește bagajul lor de lucruri cu care vă pot șantaja.
3. Postacii folosiți pentru agresiuni nu sunt eficienți. Postacii sunt eficienți doar pentru mesajul pozitiv.

Nu am văzut niciodată până acum ca resursele web underground de la un partid să fie folosite în luptele interne din partid mai ales că atât timp cât Carabelea e stăpânul cutiei cu bomboane de la primărie e imposibil de dat la o parte de un partid unde mulți s-au înscris salivând după o bombonică. Este cea mai mare mizerie pe care am văzut-o de când urmăresc mediul online din Neamț.

Desigur că ce am scris mai sus sunt doar ipoteze și opinii. Poate sunt postacii de la UDMR care vor să bage vrajbă în Neamț. Cine știe?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate