Ce a făcut USR cu semnăturile noastre pentru ”Fără penali în funcții publice”

4

Acum fix 2 ani de zile, 23.06.2018, am mers alături de mulți alți pietreni la un cort al USR din centrul orașului unde am dat semnături pentru inițiativa  ”Fără penali în funcții publice”. (click aici pentru articol)

Am spus de atunci că totul este o escrocherie electorală, dar cum puteam vedea dacă este sau nu escrocherie decât mergând și semnând.

Au trecut 2 ani de atunci. La vremea aceea USR spunea că va implementa ”Fără penali în funcții publice” când vor fi ei la putere. Iată că de mai bine de jumătate de an PSD-ul a fost dat jos de la putere de o alianță PNL-USR și de atunci USR nu mai este în opoziție, dar nici nu am văzut careva legea promisă, inițiativă pentru care am dat semnături și voturi.

Domnilor de la USR, dați oamenilor semnăturile înapoi căci voturile și le iau ei singuri.

arsene

cuc
4 Comentarii
 1. Rodica spune
 2. Stefan spune

  Domnilor Iulian si Marius, stiti cumva ce ar trebui sa contina o asemenea lege?!Pun pariu ca habar nu aveti!Ca sa fie clar, apelativul de „penal” nu exista in legislatie, e doar inventie securista preluata de USR si Iohannis!Unei persoane condamnate penal (sentinta definitiva!) i se poate interzice , in anumite conditii, dreptul de a candida sau de a ocupa o anumita functie publica!Insa, aceasta interdictie este consfintita de instanta de judecata, si nu de un papagal aflat intr-un cort pe strada!Dreptul de a alege si de a fi ales este unul fundamental in Constitutie , iar in Decembrie 1989 au murit oameni pentru el!Ca sa priceapa si decerebratii care nu citesc decat titlurile articolelor, o astfel de lege nici nu este necesara, fiindca exista suficiente reglementari in acest sens.E drept, de multe ori aceste reglementari se aplica prost sau abuziv, dar asta e altceva.Daca tot se vrea „curatenie” in politica, domnii Iulian si Marius ar putea sa inceapa prin a se uita in curtea lor sau a vecinilor de „dreapta” care au ditamai primarul condamnat penal (nu este definitiv) in functie!Si nu e condamnat pentru ca a condus beat, ci fiindca ar fi facut smecherii cu terenurile primariei!

 3. Iulian spune

  Au ajuns la vot cu ea. Unde PSD, ALDE si UDMR, hotii Romaniei, au fost contra. Din pacate romanii, cum au facut in ultimii 30 de ani, au dat tara pe mana acestor hoti si ei au destule voturi ca sa nege o astfel de lege. Sper sa ne fie macar acum de inteles, sa nu mai votam aceleasi 2 partide care ne tot fura de 30 de ani, unii mai multi ca altii. Haideti sa le dam o sansa si acestor tineri, care vor si fac.
  Ma ingrijoreaza aceasta atitudine din partea ziarpiatraneamt.

  ADMIN: Ce spuneti acolo? USR + PNL au dat jos PSD de la guvernare de vreo 7 luni. Puteau sa dea ce voiau ei in starea de urgenta …

 4. Marius spune

  Hai lasati. Eu am semnat si nu imi vreau semnatura inapoi. Tot pe ei am sa-i votez si in toamna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate