Cazul Mararu Piatra Neamt a intrat in dezbatere la OTV

4

Cazul Mararu Piatra Neamt a intrat in dezbatere la OTV .
Deja au intrat foarte multi oameni in direct cu povesti cutremuratoare despre lumea interlopa nemteana. Multe dintre persoanele care au intrat au vorbit total aiurea si pe langa subiect dar au fost destule voci care au facut conexiuni intre primarul Gheorghe Stefan , fratii Mararu si Soric seful politiei locale.
Vom incerca sa contactam pe domnul primar si pe seful politiei sa vedem ce parere au ei despre gravele acuzatii care li se aduc .
Urmeaza momente foarte dificile atat pentru Gheorghe Stefan cat si pentru Soric deoarece acum vor fi atacati din toate partile exact de oamenii care le zambeau si pretindeau ca le sunt alaturi . Cam asa decurg treburile in Neamt si ambii stiu ca toti care au pupat pana acum al fundurile lor sunt  preocupati in aceste momente sa puna bomboane pe coliva sociala a acestora.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. anonim spune

  Ca sa nu mai spunem de terenurile de sub magazinele Plus… de terenurile din spatele Pietricicai… ca sa nu mai spunem de faptul ca nenea Primaru’ spunea aseara la o televiziune ca oricine poate obtine teren de la Primarie… ca sa nu mai spunem de deturnarea de fonduri (bani dati pentru ridicarea salii polivalente si folositi pentru stadion)ca sa nu mai spunem de storurile trase la ferestre… (de cine se fereste?!?!) ca sa nu mai spunem ca, la televiziunea dumnealui, nu se poate intra in direct cu Primaru’!!! ca sa nu mai spunem…

 2. andi spune

  cetatean are perfecta dreptate dar si mall-ul,un mare mafiot Stefan asta…

 3. Anonim spune

  Asta se intampla in toate orasele romaniei.

  Coruptia este peste tot iar Piatra Neamtul este un mic copil la capitolul asta.

  Singura diferenta este ca in orase mari crimile
  sunt mascate.

 4. cetatean spune

  Soric si GHEORGHE STEFAN – trebuie sa de-a socoteala ce au facut cu bunurile fixe ale municipalitati – telegondola, strandul, parcul zoo , terenul public din str. Bitca DOAMNEI….
  Sunt obiective pentru care cetatenii acestui oras sunt datori 25 de ani…
  Ce a facut organele de cercetare penala?? Nimic..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate