Bogdan Mararu a fost operat si este in afara oricarui pericol

2

Bogdan Mararu a fost operat imediat dupa asasinarea fratelui sau la Cafe Latino din Piatra Neamt si este in afara oricarui pericol . Rudele si cunoscutii asteptau in aceasta seara la usa salonului de spital ca acesta sa isi revina din anestezie sa poata vorbi . Nu acelasi lucru se poate spune de politie sau cine ar fi trebuit sa asigure paza principalului martor in cel mai urat caz de asasinat din Romania.
Nu am vazut nici picior de politist in spital . Ce e drept se plimbau prin fata spitalului cativa jandarmi care numarau bancile dar la salonul lui Mararu nu era nimeni.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. marius spune

    cand vindeau masini furate jumatate din sefii de servicii aveau masini de la ei si afacerea mergea ca pe roate. acesti camatari au lasat oameni fara case au comandat asasinate au facut mult rau si nimeni nu ia atins nici macar legea ca era prea corupta. eu nu pot sa il condamn pe falau a facut ceea ce trebuie

  2. nemtean spune

    Dar cand teribilii frati au scos oamenii din case si au terorizat oamenii, unde oare erau politistii sa ii apere pe cetateni? fiti seriosi, fratii mararu au facut muuult rau sub ochii vigilenti si foarte deschisi ai politiei..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate