Căutat de poliție! Preotul ”spaima șoselelor” a comis-o din nou

1

În anul 2011 un preot din comuna Crăcăoani se afla al al patrulea eveniment rutier produs pe baza consumului de alcool (click aici pentru articolul complet)

„În seara de 24 iulie, în jurul orei 22.55, prin 112, Politia orasului Tg. Neamt a fost sesizată de N. Vasile, de 22 de ani, din comuna Băltătesti, judetul Neamt, despre faptul că un autoturism i-a acrosat masina, care era parcată în centrul comunei Băltătesti, iar soferul respectivului vehicul nu a oprit continuându-si deplasarea către Tg. Neamt.

În temeiul sesizării, politistii au procedat la identificarea si oprirea în trafic, pe str. Mihail Kogălniceanu, a masinii implicate, la volanul căreia a fost identificat B. Cezar, de 43 de ani, din Tg. Neamt. Fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a indicat că bărbatul avea în aerul expirat o concentratie de 0,67 mg/l alcool pur, fapt pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge.

În anul 2017 același preot a fost urmărit ca în filme de poliție după ce a refuzat să oprească la semnalul agentului de circulație (click aici pentru articolul complet).

În jurul orei 21.40, în timp ce agenții rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț se aflau în patrulare pe strada Mihail Sadoveanu, i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta. Acesta i-a ignorat, așa că mașina de politie i-a luat urma, iar după câteva minute de fugă, au reușit să îl oprească, l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv cu alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum în 2020, în urmă cu aproximativ două ore, același preot, spaima șoselelor a comis-o din nou și este căutat de polițiști. El fugit de la locul tamponării după ce a intrat cu mașina în șanț fiind în stare avansată de ebrietate după cum a declarat un martor. Dacă polițiștii nu dau repede de suspect, acum cât încă este îmbibat cu alcool, le putem spune că martorii ne-au declarat că a fost luat de la fața locului, înainte de a veni poliția, de către un domn Niță Vasile, întâmplător șeful PNL din comună.

Nu știm cum de mai are permis un astfel de om și cum mai are și parohie. Ceva este dincolo de puterea noastră de înțelegere.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Min spune

    “Saracu parinte”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate