Câți oameni vor rămâne fără loc de muncă din cauza mutării serviciului de parcări la primăria Piatra-Neamț

5

Potrivit directorului Parking, Ionuț Moroșanu, mutarea administrării parcărilor de reședință la primărie va lăsa oamenii fără loc de muncă. Doi foști angajați ai Xdatasoft și încă 12 de la Parking au intrat deja în preaviz. Va mai rămâne contabila, de la 1 aprilie.

„Doi sau trei dintre ei au dus actele de angajare la primărie, dar acolo sunt alte proceduri, concursuri. Cei de la birouri… nu. Din punctul meu de vedere, acest lucru este o mare pierdere, acești oameni știau cum să lucreze, știu ce au de făcut, o parte dintre ei sunt în Parking din 2000. Indiferent de războaiele care se duc la schimbarea primarului, omul vine la muncă, nu îl interesează politica. Pe 11 dintre ei i-aș lua lângă mine oricând, la altă societate. Sunt oameni care își fac treaba, nu trebuie împinși de la spate.”, a declarat Ionuț Moroșanu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. legio spune

  Sant sute de locuri de munca in PN ,vedeti ca sant publicate in ziarul de fata !

 2. legio spune

  Ce fel de munca faceau aceestia ,trageau o data pe an niste dungi cu vopsea in general pe partea carosabila a drumurilor si strazilor ,vorba celui de mai sus ,curatenie nu ,indicatoare nu ,asigurarea autovehiculului nu , asa ca 4-5 oameni sant de ajuns !

 3. radu spune

  Am putea tine partea Parkingul ….
  In fiecare an *de când s-a înființat serviciul) i-am rugat sa pună măcar un indicator de parcare rezidențială si nu au făcut-o ! De marcat spațiul cu vopsea nu, curățenie nu, nimic, nimic, doar luau niște bani.
  Si atunci, pentru ce atâtea locuri de munca si salarii ?
  Poate își merita soarta !

  1. Asachi Vasilica spune

   Serios ? Acele persoane erau profesioniste ? Ha, ha, ha. Cand ceri abuziv niste documente nementionate in proceduri si faci licitatii in care nu se licita nimic, cat de profesonisti mai sunt ? Cand cereau sa „facem dovada ca nu am vandut apartamentul”, oare cata carte stiau acei oameni ?? Niste penibili toti acei angajati. Dar cand se credeau ei institutie publica de gestionare a sesizarilor si reclamatiilor ? E chiar logic unde s-a ajuns ca ne saturasem de abuzurile acestei firme private „mufata” la banii pietrenilor pe seama unui serviciu public. Treaba o sa mearga foarte bine la primarie. Afara cu incompetenta.

  2. gigi spune

   Vad ca toata lumea pe aici e anti Parking, anti Morosanu. Dar despre birocratia de la primarie, despre purtatul oamenilor pe drumuri. Am un vecin care a fost deja de trei ori iar acum e hotarat citez ” ii parchez lui carabelea in fata primariei si acolo o las” Credeti ca va fi mai comod pentru noi prostii care parcheaza in fata blocurilor. Nu vreau sa fac politica, dar credeti ca noau administrare va face altceva decat parking? Acelasi lucru adica aproape nimic doua dungi pe asfalt IN PLUS purtatul oamenilor pe drumuri. Nu zic ca parking erau perfecti dar macar nu pierdeai timp pe la usile lor. Recomand antepostacilor mei, de a caror IMPARTIALITATE ma indoiesc sa experimentez cat de usor obtin un loc ds parcare. Statii de parcare de nustiu cati Euro ? Plombeaza naibii drumurile ca sunt toate sparte. Ma scuzati dar Sictir. Ne vedem la alegeri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate