Cat de animale pot fi unii cetateni din Piatra Neamt ?

2

Ieri, in jurul orei 18.00, un om zacea intins pe mijlocul unui trotuar din Piatra Neamt. Dupa ce mai multi concetateni au trecut fara sa-i intereseze, s-a oprit o fata care a incercat sa vada ce are si a dat telefon la salvare. In intervalul scurs de la telefon la venirea salvarii, cca 15 minute am fost socat sa vad cum unii cetateni imputiti din Piatra Neamt treceau pe langa omul cazut care bloca trotuarul si il ocoleau pe strada, ba chiar unii, mult prea prosti pentru secolul in care s-au nascut, paseau peste el . Cand m-am hotarat sa ma duc eu sa il ridic pana ce vine salvarea s-a oprit un trecator si l-a ridicat, mutandu-l mai langa gard.
Nu am prea multa compasiune pentru cel cazut in strada, deoarece avea o halena alcoolica clara, dar sa vezi un corp de om intins in fata ta pe trotuar si tu sa sari peste el sau sa il ocolesti, iesind pe carosabil nu sunt fapte care sa aiba o legatura cu caracterul crestin al poporului nostru …. Oare devenim animale? Sigur nu devenim animale … Ar trebui sa vizionati clipul de mai jos .

{Advanced Flash Components (www.afcomponents.com)}
R.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. admin spune

    Buna intrebare . Am vazut scena cum omul era intins pe trotuar si lumea il ocolea , in timp ce eram in trafic . Am mers si am intors in giratoriu si cand am ajuns deja cineva il ridicase. Am mers sa vad cat de grava e problema si am concluzionat ca nefericitul era putin cam baut si se daduse deja telefon la salvare.
    Vreau sa va spun ca sincer a fost un mare exercitiu de vointa si foarte greu am reusit sa ma stapanesc sa nu opresc masina in trafic si sa ma dau jos sa il pocnesc pe cel care pasise peste omul intins pe trotuar.

  2. Teo spune

    Am inteles ideea si ai dreptate. Dar persoana care a stat si a fotografiat, de ce nu s-a dus mai intai sa ajute omul cazut in strada? Chiar asa de mercenari am devenit? Sa uitam ca suntem oameni, doar pentru un cadru bun sau pentru o fotgrafie sugestiva?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate